SERVICE ACREDITAT SHIMANO, BOSCH & SRAM

Ghidoanele de bicicletă sunt disponibile în diferite forme, dimensiuni și materiale pentru a se potrivi stilului și preferințelor dumneavoastră. Ghidoanele pot fi construite din aliaje ușoare, fibra de carbon sau din oțel rezistent pentru a oferi o gamă variată de caracteristici.
Pentru a completa setup-ul ghidoanelor dumneavoastră, oferim și o gamă de mânere/mansoane bicicleta, care sunt proiectate pentru a oferi confortul necesar în timpul plimbărilor. Acestea sunt disponibile în mai multe dimensiuni și materiale, inclusiv spuma, cauciuc sau piele, și oferă o gamă largă de caracteristici, cum ar fi izolare termică, textură anti-alunecare și absorție a șocurilor.
În această categorie veți găsi, de asemenea, și pipe pentru șa și pentru furca bicicletei. Acestea sunt importante pentru poziționarea corectă a șeii și a furcii în raport cu ghidonul și pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun confort și performanță în timpul plimbărilor pe bicicletă.

Marturii clienti:

  • In sfarsit un magazin online de biciclete misto! Am comandat un ghidon nou pentru bicicleta mea și a fost livrat foarte rapid. Am fost impresionat de calitatea produsului și de faptul că a venit cu toate componentele necesare pentru a-l instala. Ghidonul se potrivește perfect cu bicicleta mea
  • Căutam de mult timp niște manșoane noi pentru bicicleta mea și am găsit cele mai bune opțiuni pe Bikexcs.ro. Am comandat manșoane noi și au fost livrate într-un timp foarte scurt. Îmi plac foarte mult și se simt foarte confortabile în timpul pedalării. De asemenea, prețul a fost excelent. Cu siguranță voi comanda din nou de pe acest site și îl recomand cu căldură tuturor celor care caută accesorii de calitate pentru biciclete.