SERVICE ACREDITAT SHIMANO, BOSCH & SRAM

  • Fondată în Taiwan în 1967
  • Peste 30.000 de angajați în întreaga lume
  • Operațiuni în Taiwan, China, Thailanda, Vietnam, Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Germania, Olanda, Japonia și Dubai
  • Venituri la nivel mondial de peste 4 miliarde de dolari SUA
  • Distribuția produselor în aproximativ 170 de țări

Fondată în 1967, Maxxis International a început ca producător de anvelope pentru biciclete în Taiwan. În creștere constantă, Maxxis a devenit în cele din urmă cel mai mare producător de anvelope pentru biciclete din lume - așa cum este astăzi.

În deceniile următoare, Maxxis s-a extins pe piețe noi, oferind produse pentru motociclete, mașini, 4x4, camioane ușoare, camioane și autobuze, ATV-uri, produse pentru grădină, karturi de curse, vehicule industriale și remorci.

Maxxis International se angajează să livreze anvelope de înaltă performanță în întreaga lume. Produsele sunt inegalabile în calitate și performanță. Cu peste patruzeci și cinci de ani de experiență în producție și ingeniozitate, au creat noi tehnologii pentru a dezvolta anvelope diversificate. Produsele sunt testate temeinic în propriile facilități și în centre de testare a anvelopelor de top din lume. În plus, testează anvelopele cu campioni naționali și de clasă mondială.