DRAG Bicycles reprezintă calitate, fiabilitate, aventură și design excellent.

Proiectat și produs de Velomania Ltd., DRAG este una dintre mărcile de top din Bulgaria din anul 2000, când a început producția. Compania deține acum aproximativ 40% din piața de biciclete medii și superioare din Bulgaria.

DRAG oferă în prezent o gamă completă de peste 60 de modele de biciclete MTB, Cross Country, Free Ride, Dirt Jump, DH, BMX, Road & Track, E-bikes, pentru copii și cea mai recentă nebunie – fixed gear bikes.

Desigur, succesul nu se bazează doar pe raportul excelent dintre valoarea și calitatea bicicletelor, ci și pe contribuția propriilor concurenți și a sponsorizărilor internaționale: echipa de curse Dragomir (MTB) a înregistrat un record de victorii de invidiat la nivel local și balcanic. Echipa națională feminină a Ucrainei au dovedit că bicicleta de pistă, DRAG Bluebird, poate câștiga aurul la nivel european și mondial. Pe scena internațională DRAG Bluebird a ajuns în finala sprintului feminin de la Jocurile Olimpice de la Londra cu ucraineana Lyubov Shulika.

Brandul DRAG este sinonim cu dezvoltarea responsabilă social atât a orașelor Bulgariei, cât și a punctelor sale turistice fierbinți. În ultimul deceniu, DRAG a condus în mod constant calea încurajând copiii bulgari să urce pe biciclete, organizând competiții și plimbări distractive în special pentru copii, precum și creând primele parcuri de biciclete în stațiunile de schi din țară Bansko, Borovets și Pamporovo. Programul său anual de evenimente și competiții pentru iubitorii serioși de mountain bike și freeride include Raliul DRAG Cherni Vrah și sponsorizarea cursei Turului Vitoșa și a evenimentelor City DH.