SERVICE ACREDITAT SHIMANO, BOSCH & SRAM

Dacă intrați într-un magazin de biciclete din Germania, Austria sau Benelux, există șanse mari să găsiți produse CONTEC. Un brand de piese și accesorii cu creștere rapidă bazat pe valoare, provenind din Germania. Sistemul propriu magazin-în-magazin vă asigură că veți observa logo-ul lor. Dincolo de acest logo, veți găsi aproape orice pentru a vă actualiza sau întreține cu bicicleta.

„Ne ocupăm de toate lucrurile mici și mari din jurul bicicletei și al plimbării”, spune marca despre sine. Produsele CONTEC sunt concepute pentru a face următoarea călătorie să se simtă mai bine decât ultima. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor upgrade-uri tehnice, doriți să oferiți bicicletei dvs. acea atingere personalizată individuală sau pur și simplu să faceți niște reparații pentru a menține funcționarea și întreținerea - cu siguranță nu dimensiunea portofoliului de produse CONTEC vă împiedică.

CONTEC a început în 2005 cu o selecție relativ mică de piese de biciclete în mai puțin de 10 categorii. Astăzi a devenit una dintre cele mai mari mărci de P&A din Europa, cu peste 2.200 de articole în mai mult de 26 de categorii. Pentru comercianții de biciclete, sistemul CONTEC magazin-în-magazin este la îndemână, care poate fi configurat exact în dimensiunea potrivită de care are nevoie un magazin.

Brandul se concentrează pe valoare, calitate, utilizare și design. De-a lungul anilor, CONTEC și-a dezvoltat reputația solidă de a satisface nevoile practic ale oricărui tip de ciclist: indiferent dacă sunt ciclişti de weekend, biciclete electrice, bicicliști montani, bicicliști rutieri sau navetiști urbani care merg kilometri în fiecare zi.

Datorită filozofiei sale orientate spre valoare, împreună cu aspectul și fiabilitatea deosebite, CONTEC a construit o bază foarte puternică în țările în care este distribuit în prezent.