Angajamentul lui Ashima față de cercetare, dezvoltare și clienții săi a făcut ca marca să fie sinonimă cu furnizarea de tehnologii de vârf, cu servicii remarcabile post vânzare. La rândul său, acest lucru a propulsat marca pe primul plan în dezvoltarea sistemelor de control al bicicletelor. Într-adevăr, în doar câțiva ani compania a achiziționat peste 170 de brevete mondiale ... acesta este un nivel de angajament pe care chiar și unele mari corporații din lume le este greu de egalat.

LIBERTATEA --- Liber de gândit, Liber de inovat, liber de călătorit.

Pasiunea noastră pentru ciclism și dedicarea noastră pentru excelența inginerească înseamnă că Ashima a construit o filosofie de proiectare pe care o trăim zilnic. Libertatea la Ashima înseamnă libertatea de a inova, a crea și a depăși limitele tehnologiei de frânare a bicicletelor. Peste 300 de brevete la nivel mondial în 14 ani arată angajamentul nostru clar de a aduce cele mai noi rezoluții de date pentru cicliştii din toată lumea. Indiferent dacă stimulul este piața de schimb OEM / ODM sau o marcă care caută o nouă linie de produse, abordarea și capacitățile de cercetare și dezvoltare ale lui Ashima oferă produse impregnate de o perspectivă nouă, susținută de expertiza tehnică dovedită.

Ashima: Calitate asigurată

Facilitatea de testare „de ultimă generație” a lui Ashima este doar unul dintre elementele fizice ale procesului nostru de proiectare. În centrul nostru, ne concentrăm pe eficacitatea și calitatea siguranței produselor noastre. Un produs Ashima va „trece” prin etapele de dezvoltare ale conceptului, proiectării, prototipului și testului ca parte a unui proces iterativ de QA. Etosul nostru este de a rafina prototipul, abordând potențialele preocupări, până când este potrivit pentru fabricare și utilizare de către utilizatorii noștri finali.

Deși perfecțiunea este scopul lui Ashima, nu suntem niciodată suficient de mulțumiți pentru a pretinde că am atins-o. Ce companie poate? Este de la distanță posibil ca produsele să aibă probleme în domeniu care nu au fost evidențiate în laborator. Ceea ce îl deosebește pe Ashima de mulțime este angajamentul de a minimiza impactul asupra clienților noștri, răspunzând decisiv. Pe termen scurt, prima noastră prioritate este eliminarea și înlocuirea produselor defecte cât mai repede posibil. Răspunsul nostru pe termen mai lung este unul de îmbunătățire continuă, prin implementarea de design îmbunătățit, proceduri de testare și standarde de calitate pentru a ne asigura că modurile de defecțiune sunt identificate și corectate înainte de producție. Ashima rămâne dedicată satisfacției clienților în fiecare etapă, de la proiectare și fabricație până la utilizare pe drum liber.