SERVICE ACREDITAT SHIMANO, BOSCH & SRAM

  HL CORP (SHENZHEN) care a fost fondată în OCT1991 este o investiție străină CO., LTD și aprobată de Ministerul Comercial al  Republicii Populare Chineze la 15 decembrie 2003, HL CORP este specializată în cercetare și dezvoltare, fabricarea și comercializarea pieselor de biciclete (cum ar fi ghidonul, tija, stâlpul scaunului și furcile cu suspensie etc.) și echipamentele sportive de fitness și reabilitare, compania insistă întotdeauna pe filozofia sa de afaceri de „integritate, inovație, calitate, practică, implementare, câștig-câștig” de când a fost înființată, nucleul său. afacerea este menținută să crească constant prin inovarea produselor și producția la scară.

   Compania creează brandul celebru ZOOM în lume cu o calitate bună, livrare punctuală, preț rezonabil, bunăvoință remarcabilă, bucurându-se de o bună reputație în industrie.

   HL CORP își ramifică domeniul de aplicare de la piese de biciclete la întreaga piață a echipamentelor de fitness pentru sport. produsele sunt exportate departe în Europa, SUA, China continentală, ASIA, cercetarea și dezvoltarea, producția și vânzările se află în pozițiile de lider în industrie. ghidon de bicicletă, pipă, stâlp de scaun și furci cu suspensie etc., clasat pe primul loc în cota de piață globală, echipamentele de fitness și reabilitare sportive au o cotă mare de piață și o cifră de afaceri cu o creștere treptată de la an la an, ceea ce este salutat de unii producători cunoscuți. în Europa și SUA, datorită varietății sale mari și funcționării perfecte.