SERVICE ACREDITAT SHIMANO, BOSCH & SRAM

O moștenire a campionatului și a încrederii

Nu întâmplător Bell este atât prenumele la viteză, cât și prenumele la căști. Născut în anii 1950 în California, fondatorul Bell Roy Richter a construit o întreagă industrie anticipând nevoile nesatisfăcute ale celor cu o dispoziție înfometată de viteză. Oamenii doreau să conducă repede... el a adunat toate piesele rapide pe care le putea găsi în primul magazin de viteză din lume. Au vrut să concureze... le-a construit mașini de curse. Și când nevoia de viteză a început să dezvăluie niște realități sumbre, Roy a făcut ceva și în privința asta și s-a născut Bell Helmets.

Roy Richter și-a petrecut viața eliminând limitele a ceea ce era posibil - iar spiritul său nelimitat a fost lumina călăuzitoare a lui Bell timp de aproape 60 de ani, câștigând admirația, încrederea și loialitatea generațiilor de campioni. De-a lungul acelor ani, aproape toate progresele de pe lista „primelor” căști au fost construite sub auspiciile lui Bell. Efortul de a anticipa și de a crea continuă, o parte din ethos-ul lui Bell astăzi, precum a fost pe vremea lui Roy.

Fie pentru curse auto, motociclism sau ciclism, Bell este sinonim cu insuflarea încrederii și permiterea uimitoarei. Înființată în 1954, dovedit încă de atunci.

Bell există pentru a inspira și a permite următoarea generație de depărtători de granițe. Este construit din cultura de curse auto, motociclete și biciclete. Nu facem doar căști; facem posibilități. Născut într-un garaj. Alimentat de grăsime și voință. Ghidați de intenția pură de a încuraja lumea să trăiască, să călărească, să conducă și să prospere. Mână în mână cu cei mai buni șoferi și călăreți din lume, Bell continuă să le permită celor mai buni din lume să fie cei mai buni... așa cum a făcut-o întotdeauna.

Anything Bell este conceput pentru a satisface un set specific de nevoi - fără înghețare. Estetica Bell este unic atrăgătoare prin utilitatea sa special creată, în același mod în care o mașină de curse sau un avion de luptă este proiectat ținând cont de fiecare aspect al funcției sale. Faptul că sunt frumoși în estetica lor supremă este secundar. În cele din urmă, creăm un instrument de performanță esențial. Îl construim pentru a-l folosi.