SERVICE ACREDITAT SHIMANO, BOSCH & SRAM

Mansoane ghidon ERGON GA3 Miniwing Small Yellow Mellow

Ergon
145,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Ergon
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU 42410388

Descriere

Mansoane ghidon ERGON GA3 Miniwing Small Yellow Mellow

Bazat pe GA2, GA3 Miniwing a fost dezvoltat cu mini-aripi unice. Ca o completare perfectă a gamei de aderență GA, GA3 oferă și mai mult confort la mână și la încheietura mâinii pe traseu. Manșonul GA3 Miniwing oferă combinația perfectă de sprijin pentru încheietura mâinii și performanță. GA3 ameliorează în mod optim durerile obișnuite ale încheieturii mâinii, în timp ce ergonomia perfectă vă permite controlul pentru a vă duce călătoria la limită.

  • Utilizare: All-Mountain/Trail, E-MTB, MTB-Touring, Cross-Country/Maraton , Fitness
  • Greutate: 115 g*
  • Mărime: Small
  • Culoare: Yellow Mellow
  • Variantă: Standard
  • Clemă: Aluminiu, anodizat negru
  • Material: GravityControl Rubber

*Greutățile pot varia în funcție de producție. Greutate per pereche.

 

Caracteristici manșoane de ghidon ERGON GA3:

Wrist relief - Dacă încheietura mâinii este îndoită prea mult când mergeți cu bicicleta, tunelul carpian poate fi comprimat. Sindromul de tunel carpian poate fi observat printr-o durere de arsură la mână sau antebraț. Aripa mânerului GA3 aripii oferă o soluție perfectă pentru această problemă comună. Prin corectarea poziției mâinii cu o suprafață mai ergonomică, tunelul carpian este ameliorat și durerea este prevenită.

Even softer – even more grip - Ca o dezvoltare ulterioară a seriei GA2, texturile mânerului GA3 sunt și mai adaptate la mână și astfel necesită mai puține forțe de prindere.

Exclusive Quality, Grip rubber Made in Germany - Materialul folosit la mânerele Ergon îndeplinește cele mai înalte standarde de puritate, este certificat TÜV, durabil și absolut unic în lumea mânerelor de ciclism. Dezvoltat fără umplutură și folosind ulei alb de calitate medicală ca singur plastifiant. Compusul de cauciuc rezistent la UV a fost dezvoltat și este fabricat exclusiv pentru Ergon în Germania. Ergonomie, design de produs și inginerie – toate Made in Germany.

Inner Clamp, Internal Clamp - Clema internă din aluminiu a seriei GA2 lasă spațiu amplu pentru un stil de prindere larg.

Inner Core, Tapered Wall Thickness - Grosimea peretelui miezului interior este conică, ceea ce înseamnă că se adaptează la diferite diametre pentru a optimiza confortul de amortizare al manșoanelor.

NOTA:

Pentru a vă ajuta să păstrați controlul perfect asupra bicicletei, mâinile nu ar trebui să învelească complet mânerul, motiv pentru care Ergon oferă mânere în două diametre de mărime – „Small” și „Large”. Diferența se referă la lățimea de prindere (dimensiunea mâinii), ceea ce înseamnă că o mână mai mare va avea o potrivire mai pozitivă pe o prindere mai groasă, în timp ce o mână mai mică se potrivește mai bine la o prindere mai mică – vezi foto 4. Pentru mărimile de mână/mănuși de la 6,5 până la 8,5 recomandăm „Small”, pentru 8,5 până la 10,5 „Large” este de obicei mai bun.


Ergon GA3 Miniwing - The best of two worlds

Detalii

SKU
42410388
Brand
Greutate aprox. (Kg)
0.115

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review