Dispunem de trotinete copii cu roti mari sau mici, cu platforma joasa sau inalta, cu frana pe roata sau pe ghidon, astfel incat puteti alege modelul perfect pentru nevoile si preferintele copilului dumneavoastra.

Indiferent ca va doriti o trotineta simpla pentru incepatori sau una mai avansata pentru copiii cu experienta, veti gasi ceva potrivit pe Bikexcs.ro. Asigurati-va ca va incurajati micutul sa poarte echipament de protectie, inclusiv casca, la fiecare utilizare a trotinetei. Puteti comanda trotinete online sau ne puteti vizita in showroom, ori contacta pentru a va oferi suportul necesar in vederea alegerii trotinetei.

De la clienți:

Am cumpărat o trotinetă pentru fiica mea și nu am putut fi mai mulțumit de calitatea și prețul produsului. Procesul de comandă a fost ușor și rapid, iar produsul a fost livrat la timp și în stare perfectă. Recomand cu încredere

Am ales să cumpăr trotineta copii online, iar procesul a fost foarte simplu și rapid. Am avut câteva întrebări despre specificațiile trotinetei, iar echipa bikexcs a fost foarte amabilă și m-a ajutat să iau cea mai bună decizie.