Transmisia unei biciclete este unul dintre cele mai importante elemente ale acesteia, fiind responsabila pentru transferul puterii pedalelor catre roata din spate. La Bikexcs gasesti o gama larga de componente pentru transmisia bicicletei tale, de la lanturi si pinioane, la schimbatoare si manete de schimbare, dar si piese de inalta performanta pentru biciclete de curse sau mountain bike.
Fie ca esti in cautarea unor componente noi pentru a-ti upgrada bicicleta sau ca ai nevoie de piese de schimb pentru a repara transmisia existenta, iti oferim ce ai nevoie pentru a-ti mentine bicicleta functionala si performanta. Iar daca esti un pasionat de competitii sau pur si simplu vrei sa-ti imbunatatesti performantele pe traseu, la noi gasesti si piese de transmisie de cea mai buna calitate, care iti vor oferi o experienta de ciclism fara egal.


De la clienți:

Am fost uimit de varietatea de transmisii disponibile pe Bikexcs. Am găsit ușor produsul potrivit pentru bicicleta mea și l-am comandat. Livrarea a fost rapidă, iar produsul a sosit în perfectă stare.