Bicicletele Scott au cu siguranta o vedeta in acest an si anume SCOTT SPARK dar, ca de obicei, toate disciplinele sunt acoperite cuprinzător în gama de biciclete Scott. Riderii de cross Country au de ales între modelele Spark RC cu dublă suspensie și modelele hardtail Scott Scale, iar cicliștii de Trail au opțiunile Scott Spark 900 sau versatilul Scott Genius. Rideri de Enduro sunt ademeniti cu Scott Ransom de cursa lungă iar doritorii de senzatii tari si adrenalina primesc Scott Gambler cu o cursa de 200 mm pentru un downhill safe. Pentru cei care doresc doar să bata cararile muntilor, gama de biciclete Scott MTB Aspect este introducerea perfectă în lumea acestui sport.

Tot anul acesta cei de la Scott s-au intrecut pe sine si au dezvoltat un nou model de bicicleta electrica, Scott Patron. Care vine cu cea mai mare baterie fabricata de cei de la Bosch, PowerTube 750 Wh, dar cea mai uimitoare caracteristica a aceste biciclete este ca vine cu suspensia spate integrata in cadru, iar motorul este montat intr-o pozitie noua, pentru o racire mai eficienta si un randament mai bun. Ajungem in cele din urma si la bicicletele de sosea, acolo unde gama Addict vine cu un nou sistem de rutare interna a cablurilor si camasilor ceea ce ii ofera un aspect mai curat si o eleganta desavarsita.

Gama de biciclete Scott este completată de bicicletele Scott Contessa adresate doamnelor si domnisoarelor intr-o gama variata pentru trasee diverse Contessa Sparks și Contessa Genius MTB full suspension , precum și gama de biciclete MTB hardtail Contessa. Nici bicicletele Scott de sosea sau oras nu au fost uitate si de asemenea gama de biciclete Scott de copii.

Plătește online și îți livram Bicicleta in București și Ilfov, montată și reglată, în MAXIMUM 2 zile lucrătoare!