Ghidoanele de bicicletă sunt disponibile în diferite forme, dimensiuni și materiale pentru a se potrivi stilului și preferințelor dumneavoastră. Ghidoanele pot fi construite din aliaje ușoare, fibra de carbon sau din oțel rezistent pentru a oferi o gamă variată de caracteristici.
Pentru a completa setup-ul ghidoanelor dumneavoastră, oferim și o gamă de mânere/mansoane bicicleta, care sunt proiectate pentru a oferi confortul necesar în timpul plimbărilor. Acestea sunt disponibile în mai multe dimensiuni și materiale, inclusiv spuma, cauciuc sau piele, și oferă o gamă largă de caracteristici, cum ar fi izolare termică, textură anti-alunecare și absorție a șocurilor.
În această categorie veți găsi, de asemenea, și pipe pentru șa și pentru furca bicicletei. Acestea sunt importante pentru poziționarea corectă a șeii și a furcii în raport cu ghidonul și pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun confort și performanță în timpul plimbărilor pe bicicletă.

De la clienți:

In sfarsit un magazin online de biciclete misto! Am comandat un ghidon nou pentru bicicleta mea și a fost livrat foarte rapid. Am fost impresionat de calitatea produsului și de faptul că a venit cu toate componentele necesare pentru a-l instala. Ghidonul se potrivește perfect cu bicicleta mea

Căutam de mult timp niște manșoane noi pentru bicicleta mea și am găsit cele mai bune opțiuni pe Bikexcs.ro. Am comandat manșoane noi și au fost livrate într-un timp foarte scurt. Îmi plac foarte mult și se simt foarte confortabile în timpul pedalării. De asemenea, prețul a fost excelent. Cu siguranță voi comanda din nou de pe acest site și îl recomand cu căldură tuturor celor care caută accesorii de calitate pentru biciclete.