Pinioanele sunt componente importante ale transmisiei bicicletei, fiind cele care ajuta la schimbarea treptelor de viteza si la mentinerea unei pedalari eficiente. Dispunem de o varietate de dimensiuni si numar de dinti la pinioane, astfel incat sa poti alegi potrivit pentru bicicleta ta si pentru stilul tau de ciclism.

Lanturile sunt la fel de importante ca si pinioanele, contribuind la transmiterea puterii de la pedale la roata din spate a bicicletei. Gama noastra include lanturi de inalta calitate, durabile si potrivite pentru diverse tipuri de biciclete si transmisii. De asemenea, avem disponibile si accesorii precum cleme de lant pentru o inlocuire usoara si rapida a lantului.

De la clienți:

Am luat un set de pinioane Shimano și sunt foarte mulțumit de achiziție. Pinioanele au fost ușor de instalat pe bicicleta mea și funcționează perfect. Am remarcat că pinioanele sunt mult mai durabile decât cele vechi pe care le aveam, ceea ce îmi dă încredere că nu voi avea nevoie de înlocuire prea curând, sper