Piese de bicicleta, angrenaje, frane, pedale si roti de biciclete. 

Mii de piese biciclete de calitate:

Magazin piese bicicleta Bikexcs pune la dispozitia clientilor o gama larga de piese bicicleta de la marile marci producatoare precum Shimano, Sram si Fox, branduri care echipeaza majoritatea bicicletelor produse in aceasta perioada. Piese bicicleta ieftine sunt puse la dispozitie in magazine sau cu montaj in service autorizat, dar clientul poate cumpara piese bicicleta online cu livrare directa la domiciliu in cel mai scurt timp posibil.

Magazin piese bicicleta Bikexcs face recomandari clientilor pentru alegerea corecta a pieselor de bicicleta dorite si pentru alegerea corecta a angrenajelor, pinioanelor si lanturilor pentru a fii compatibile intre ele si care sa asigure o functionare corecta. Construirea de roti bicicleta sunt deasemenea puse la dispozitia clientilor de catre personal specializat in domeniu.

Furcile Fox si Rock Shox complecteaza gama de piese bicicleta performante care se pot comanda online impreuna cu toata gama de piese bicicleta necesare oricarui tip de upgrade facut bicicletei dumneavoastra.

Frane hidraulice bicicleta marca Shimano, Avid sau Magura sunt comercializate sau montate direct pe biciclete la solicitarea doritorilor asigurand o franare eficienta atat pentru biciclete MTB full suspension dar si pentru biciclete MTB hardtail.