Vouchere Biciclisti in BucurestiProgramul de vouchere s-a incheiat


 


Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Biciclisti in Bucuresti” 2018?

Magazinele BikeXCS, partenere in programul „Biciclisti in Bucuresti”, te asteapta sa iti alegi bicicleta sau trotineta electrica preferata!


V-am pregatit o serie de avantaje:

Prima revizie Gratuita

Rate sau reduceri functie de campaniile existente.

24 luni Garantie

Consultanta la vanzare

Bicicletele achitate cu voucher se pot cumpara si in 12 rate

Detalii despre plata in rate https://www.bikexcs.ro/biciclete-in-rate

 

Intrebari Frecvente "Biciclisti in Bucuresti" 2018

Ce produse pot cumpara de la Bike XCS cu voucherul obtinut in cadrul proiectului „Biciclisti in Bucuresti”?

In magazinele BikeXCS gasesti biciclete pentru toate stilurile de ciclism. Fie ca esti pasionat de plimbari la munte, prin paduri, fie ca preferi plimbarile in oras sau in parc, alaturi de copii,  fie ca vrei sa mergi cu bicicleta zilnic la serviciu, la noi gasesti o gama variata de biciclete: MTB, trekking, cursiere, biciclete pliabile, biciclete electrice, trotinete electrice. Putem satisface atat nevoile biciclistilor amatori, oferind biciclete fiabile si confortabile,  la preturi convenabile, cat si cerintele profesionistilor.

  • Accesorii si echipamenteDaca bicicleta/trotineta achizitionata are o valoare sub 500 ron, poti completa diferenta cu accesorii din cele acceptate in proiect: casti de protectie, dispozitive de iluminat si semnalizare, sonerii.

Voucherul se poate cumula cu reducerile in curs?

Da, voucherul de 500 lei din campania „Biciclisti in Bucuresti” poate fi folosit in magazinele Bike XCS pentru a achizitiona inclusiv biciclete aflate la reduceri.   

Pot folosi voucherul pentru a cumpara o bicicleta in rate ?

Da. Optiunea de plata in rate a bicicletei este compatibila cu voucherul de 500 lei de la primarie. Mai multe detalii despre plata in rate aici: https://www.bikexcs.ro/biciclete-in-rate

Ce se intampla daca valoarea bicicletei este mai MARE decat cea a voucherului?

Daca valoarea produsului este mai mare decat cea a voucherului, diferenta va fi achitata de in magazin in numerar, cu card sau cu carduri in rate. 

Pot cumpara o bicicleta folosind doua vouchere?

Conform regulamentului publicat de Primarie, voucherele din programul „Biciclisti in Bucuresti” nu pot fi cumulate de la mai multi participanti pentru achizitionarea aceluiasi produs.

Pot cumpara pe numele meu o bicicleta folosind voucherul unui prieten?

Conform regulamentului publicat de Primarie, voucherul obtinut prin proiectul „Biciclisti in Bucuresti” este nominal, adica trebuie folosit exclusiv de catre beneficiar, in baza actului de identitate. Nu este transmisibil.

Ce acte trebuie sa prezint atunci cand vreau sa cumpar o bicicleta cu voucher de la primarie din magazinele BikeXCS din Bucuresti?

Achizitiile cu vouchere „Biciclisti in Bucuresti” 2018 pot fi realizate prezentand urmatoarele documente: voucher in original, carte de identitate in original sau copie.

Unde pot gasi regulamentul publicat de primarie?

Regulamentul proiectului „Biciclisti in Bucuresti” poate fi accesat pe site-ul primariei, la aceasta adresa: http://www.pmb.ro/institutii/primaria/directii/directia_mediu/biciclisti_in_buc/docs/2018/regulament_proiect_biciclisti_in_buc.pdf

Te asteptam in magazinele de biciclete BikeXCS din Bucuresti pentru a-ti alege bicicleta preferata!

Magazin Bike XCS 1


Adresa:   Str. Baba Novac 11a

Program:  L-V: 10:00 - ☕ - 19:00  S: 10:00-14:00

Service:  L-V: 10:00 - ☕ - 18:30  S: 10:00-13:30

Pauza de masa ☕:  L-V: 13:30 - 14:00

Telefon:   0731 956 126


Magazin Bike XCS 2


Adresa:   Str. Nicolae G. Caramfil 34

Program:  L-V: 10:00 - ☕ - 19:00  S: 10:00-14:00

Service:  L-V: 10:00 - ☕ - 18:30  S: 10:00-13:30

Pauza de masa ☕:   L-V: 13:30-14:00

Telefon:   0736 787 178