Politica de retururi

POLITICA DE RETURNARE

Politica de returnare pentru produsele achizitionate prin magazinul online bikexcs.ro si expediate prin curier:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34 / 2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Pentru a notifica bikexcs.ro despre intentia de retur va rugam folositi FORMULARUL DE RETURNARE

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Dupa receptionarea coletului si verificarea produselor returnate S.C. A&S 2000 Comany S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de utilizare, lipsuri cantitative, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele returnate trebuie sa fie receptionate in aceeasi stare in care au fost trimise catre client.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Conditii generale pentru retur

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

- In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Produse excluse, fara drept de returnare, exceptii conform Art. 16 din O.U.G. 34/2014.

produsele care nu mai au ambalajul original complet in care au fost livrate nu se mai pot returna.
produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar
produse susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid
produse consumabile desigilate aferente oricarei categorii de produse din oferta

Produsele returnate vor fi ambalate corespunzator ai alaturi de formularul de retur se vor trimite la adresa de mai jos dupa informarea scrisa a intentiei de retur prin email la adresa magazin@bikexcs.ro. Cheltuiala transportului cade in sarcina expeditorului.

A&S 2000 Company SRL
Str. Baba Novac 11A, Bucuresti. sector 3, Tel: 0735.818.636

Parter comercial, Magazin biciclete, Departament Retur