Plata Online in Rate

Plata cu cardul in rate, fara dobanda, in magazinul online Bikexcs.ro este valabila pentru posesorii de:

  • StarCARD Banca Transilvania
  • CardAvantaj Credit Europe
  • BonusCard Garanti Bank
  • Alpha Bank

ATENTIE: Conform "Regulamentului general pentru campanii de reduceri, promotii si voucere" publicat pe blogul bikexcs.ro pentru produse cu pret redus, aflate in promotie sau la care se aplica voucher nu se poate face plata in rate. Pentru aceste produse plata se poate face online cu card bancar, dar fara optiunea de rate. In cazul in care se va face plata folosind sistemul de rate pus la dispozitie de procesatorul de plati online mobilpay.ro tranzactia va fi anulata iar clientul va fi notificat despre acest aspect.

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Pasul 1: alegi numarul de rate dorit, introduci datele cardului si, in functie de cardul utilizat si programul de rate disponibil, vei putea alege numarul de rate;
  • Pasul 2: alegi numarul de rate dorit disponibile pentru tipul tau de card;
  • Pasul 3: apesi butonul Plateste.

PLATA CU CARD FARA RATE

Plata cu card bancar de debit sau credit este acceptata de bikexcs.ro pentru orice tip de card acceptat de procesatorul de plati mobilpay.ro Mobilpay.ro este procesatorul care desfasoara tranzactia, bikexcs.ro nu este abilitat sa desfasoare autonom aceste tranzactii.

Pentru a plati online, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata "Online cu card bancar" cu plata integrala. Banii sunt blocati in contul dvs. urmand ca dupa confirmarea telefonica a comenzii si a acceptului verbal a dvs. pentru proscesarea si trimiterea comenzii sa se faca transferul bancar al banilor. In unele cazuri exceptionale procesatorul de plati poate transfera banii in contul nostru fara a-i bloca. In acest caz daca dvs. renuntati la comanda banii vor fi transferati integral inapoi in contul dvs. iar toate comisionele le suportam noi.

PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, bikexcs.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe bikexcs.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a noastra, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre bikexcs.ro, datele cu caracter personal pot fi folosite in activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentei ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Astfel, bikexcs.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

De asemenea, bikexcs.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.