Produsele care fac parte din campanii de reduceri de pret sau promotii.

Black Friday este o campanie de reduceri, pe timpul acestei campanii NU se aplica regula transportului gratuit.

Cat costa?

Transportul este gratuit pentru toate comenzile de peste 250 lei, cu exceptia mentionata mai sus. pentru localitatile in care compania de curierat are birou de livrare. In cazul in care firma de curierat percepe kilometrii suplimentari clientul va plati doar contravaloarea acelor kilometrii conform preturilor practicate de firma de curierat.

Pentru celalate produse calculul transportului este mai complex si se face de catre compania de curierat. Bikexcs.ro cauta in permaneta sa ofere cela mai avantajoase preturi vesus calitate si rapiditate pentru transportul cat mai rapid ieftin si eficient al coletelor la destinatar. Intrucat valoarea minima a coletului depinde de multi factori si este diferita de la o firma de curierat la alta, noi, bikexcs.ro am decis ca pe formularul de comanda sa fie trecuta o suna orientativa. Aceasta suna sre doar un caracter orientativ si nu are valoare contractuala. Costul exact al transportului vi se comunica telefonic odata cu confirmarea comenzii de catre reprezentantul nostru.

Cum se face livrarea?

Toate comenzile online sunt livrate prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier sau Urgent Curier. Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei si doar in aria de acoperite a firmei de curierat. Daca adresa de livrare a clientului nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, atunci se poate opta pentru una dintre variantele urmatoare:

coletul va fi ridicat de catre client de la cel mai apropiat sediul al curierului

sau

acesta va fi trimis la adresa clientului, calculandu-se insa un cost suplimentar in functie de numarul de kilometri suplimentari, calcul facut de compania de curierat.

In cat timp primesc comanda?

Daca ai plasat comanda pana la ora 14:00 in orice zi de luni pana vineri, atunci ea va ajunge chiar in ziua urmatoare! Comenzile primite in weekend sau in zile de sarbatoare vor fi procesate in prima zi de lucru. In cazul unor situatii neprevazute, va vom contacta telefonic si informa cu privire la starea comenzii. Cu exceptia perioadelor foarte aglomerate ne straduim sa expediem coletele spre firma de curierat in acceasi zi sau in prima zi lucratoare in cazul in care comanda dvs. a ajuns intr-o zi nelucratoare. Pot aparea si exceptii de la aceste reguli in cazuri de forta majora sau in cazuri independente de noi.

Termenul pentru transport cade in sarcina companiei de curierat.