Conditiil comerciale, termeni si confidentialitate

In acest document:

 

CONDIŢII COMERCIALE

TERMENI DE UTILIZARE

CONFIDENTIALITATE

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

CONDIŢII COMERCIALE IN RELATIA CU MAGAZINUL ONLINE BIKEXCS.RO

 

Activitate desfăşurată de SC A&S 2000 COMPANY SRL prin intermediul site-ului www.bikexcs.ro se încadrează în domeniul comertului electronic si se supune legii 365/2002 cu modificările aduse prin legea 121/2006.

Comenzile efectuate de cumparatori prin intermediul acestui site implică acceptarea implicita acestor Conditii Comerciale. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste condiţii, precum şi capitolele "Termeni de utilizare si restrictii legale" si "Reguli de confidentialiţate" de mai jos.

Prin achizitionarea bicicletelor in regim online cumparatorul are obligatia de a asambla si pune in functiune prodususl la un service de profil. Garantia se refera la viciile de fabricatie, uzura si viciile de montaj nu fac obiectul garantiei.


Efectuarea şi lansarea comenzii


Toate preţurile afişate pe website-ul nostru sunt exprimate în LEI şi includ TVA.
Ptodusele afişate pe site nu includ în preţ transportul, manipularea.

Datorită volumului mare de informaţii şi a condiţiilor impuse de către producători, caracteristicile şi disponibilitatea stocurilor pentru produsele prezentate în acest website se pot schimba fără o notificare prealabilă. Fotografiile produselor din magazinul bikexcs.ro precum si specificatiile au character informative si nu prezinta angajament contractual. De asemenea stocul prezentat in magazinul online bikexcs.ro poate sa nu corespunda cu cel real. Afisarea stocurilor in magazinul online bikexcs.ro are o valoare informativa si nu este angajament contractual in momentul plasarii comenzii.

Lansarea comenzii nu se poate face decât dacă veţi confirma citirea şi implicit acceptarea acestor condiţii comerciale.
Comandarea unui produs de pe acest site necesită completarea tuturor datelor din formularul de comandă. Completarea partiala a datelor poate duce la anularea comenzi de catre personalul nostru.


După efectuarea comenzii vă vom transmite prin e-mail un mesaj de confirmare a primirii comenzii. Ȋntotdeuna veţi fi contactat (telefonic) de către un reprezentant al companiei noastre, pentru a vi se comunica disponibilitatea produselor comandate termenul de livrare precum si costul exact al transportului si manipularii. Totodata este posibil ca sa verificam daca datele introduce de dvs. In formularul de comanda sunt exacte.

Confirmarea telefonică a comenzii si acceptul clinetului pentru expediarea si plata comenzii reprezintă momentul încheierii contractului.

Prin inscrierea in baza de date SC A&S 2000 Company SRL, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai SC A&S 2000 Company SRL furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care SC A&S 2000 Company SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

Modalităţi de livrare


Atât în Bucureşti, cât şi în alte localităţi, livrarea produselor se face prin curier rapid. Din momentul in care coletul trece in custodia companiei de curierat acesta se supune regulilor de transport si manipulare specifice acelei companii.

Pretul platit pentru transport si rambursul baniilor este pretul solicitat de transportator. Pretul afisat pentru transport la plasarea comenzii este un pret informativ neavand angajament contractual. Acest pret se poate modifica functie de compania de curierat, modalitatea de plata si alti factori independent de bikexcs.ro. Magazinul nostru nu are infrastructura proprie de transport al produselor si din acest motiv apelam la firme de curierat. Aceste firme au politicile de pret proprii iar bikexcs.ro cauta cel mai bun raport pret/calitate pentru trimiterea comezilor. Cand veti fi contactat de catre un reprezentant al companiei noastre pentru confirmarea comenzii vi se va comunica si pretul exact al transportului si manipularii.

Pastrati chitanta emisa de curier atunci cand platiti ramburs pentru colet pentru a inchide facture fiscala din interiorul coletului.

Nu se fac livrări în afara Romaniei.

Termene de livrare

Termenul de livrare se ia în considerare din momentul confirmării comenzii sau, în cazul plăţii prin OP, din momentul în care avem confirmarea că suma achitată de client a intrat în contul companiei noastre.

Modalităţi de plată


numerar (integral în lei) la sediul firmei sau către comisionarul care efectuează livrarea, în momentul livrării produselor la sediul clientului

- ordin de plata – va rog mentionati acesta modalitate de plata pentru a va putea furniza contul si banca unde sa faceti transferul banilor.

 - online, cu cardul bancar direct in site. De mentionat este ca banii doar se blocheaza in contul dvs, de card, tranzactia de transfer a banilor urmand sa se faca doar dupa confirmarea telefonica a comenzii si acceptul verbal al dvs.


ramburs la primirea pachetului, nu uitati sa pastrati chiatanta de la curier pentru inchidera corecta a facturii fiscal din colet.


în rate cu cardurile de rate si numarul de rate acceptate de platforma de plata online MOBILPAY

ATENTIE: Produsele aflate in promotie sau reducere nu pot fi achizitionate in rate.

Condiţii de garanţie si conformitate


Drepturile consumatorului sunt menţionate în Capitolul III al Legii nr. 449/2003.
Coditiile de garantie si conformitate sunt mentionate in Certificatul de garantie care insoteste produsele comandate. Garantia se supune legislatiei in vigoare.


Politica de returnare a produselor


Procedura de returnare a produselor se face în concordanţă cu următoarele prevederi legale:

Ordonanţa nr. 130/31.08.2000 completată prin legea nr. 51/21.01.2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă:

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la comandă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului."

Pentru a returna un produs trebuie să notificaţi în scris acest lucru la adresa de e-mail magazin@bikexcs.ro. Vor fi luate în considerare doar cererile scrise.

Contravaloarea produsului returnat va fi înapoiată în contul cumpărătorului în maximum 30 de zile calendaristice de la data returnării sau poate fi ridicată în numerar de la sediul nostru pe baza unui act de identitate, doar de către titularul facturii de achizitie. Acceptul de retur se va comunica clientului dupa analizarea atenta a produsului returnat astfel incat sa intruneasca conditiile de retur.

Cheltuielile de returnare (curierat etc.) şi comisioanele bancare vor fi suportate de către cumpărător şi vor fi scăzute din suma ce urmează a fi returnată. In cazul in care produsul returnat nu intruneste conditiile de primire a produselor returnate mentionate mai jos se va trimite inapoi la client acesta suportand costurile de transport.

Conditii de primire a produselor returnate

Produsul returnat trebuie să fie însoţit de actele sale de achiziţie în original, facture fiscala, chitanta de la curier (daca plata a fost facuta ramburs) şi certificat de garanţie.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte (nou), inclusiv ambalajul si accesoriile aferente. De asemenea, ambalajul de transport al produsului trebuie să fie în condiţii perfecte.

In cadrul conditiilor de retur

Nu se pot returna:


- produsele care prezintă modificări fizice: lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri sau altă formă de alterare a stării originale

- produse care au fost montate sau prezinta urme de montaj.

– produse care au fost purtate sau folosite


Ne rezervam dreptul de a refuza cererea de retur în cazul în care se abuzează de dreptul de retur (retururi multiple).

Conform legislatiei în vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice.

Produsele defecte la primire


Ȋn cazul în care produsele achizitionaţe sunt nefuncţionale sau prezintă vicii de fabricaţie vor fi înlocuite cu produse funcţionale, cu condiţia notificării în scris în termen de maximum 48 de ore de la primirea produsului. Ȋn situaţia în care produsul nu mai este disponibil, fie se va înlocui cu acordul clientului, fie va fi returnată contravaloarea integrală a acestuia. Ȋn acest caz, cheltuelile de transport vor fi suportate de către bikexcs.ro
Dacă notificarea se va face după expirarea termenului de 48 de ore, produsele se vor supune procedurii de garantie (bikexcs.ro sau centre autorizate, în funcţie de certificatul de garanţie).

Acest regulament intră în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2013, pentru comenzile efectuate după această dată.
Pentru orice alte detalii suplimentare vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: magazine@bikexcs.ro.

 

 

 

 

TERMENI DE UTILIZARE SI RESTRICTII LEGALE

 

ATENŢIE: CITIŢI CU ATENŢIE ACEŞTI TERMENI ÎNAINTE DE A UTILIZA SITE-UL WWW.BIKEXCS.RO. UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB INDICĂ FAPTUL CĂ ACCEPTAŢI TERMENII DE UTILIZARE. DACĂ NU ACCEPTAŢI TERMENII DE UTILIZARE ("TERMENI"), NU UTILIZAŢI SITE-UL.


Utilizarea site-ului

SC A&S 2000 Company SRL vă permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe www.bikexcs.ro exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu condiţia păstrării în copii a tuturor anunţurilor privind drepturile de autor şi altor anunţuri de proprietate prezente în original. Sunt interzise: modificarea materialelor de pe acest web site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale fara acordul scris al SC A&S 2000 Company SRL. Este interzisă utilizarea acestor materiale pe un alt web site. Materialele de pe acest site sunt protejate de legera detreptului de autor (copyright). Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o încălcare a legilor drepturilor de autor şi mărcilor, precum şi a altor legi aplicabile. Nerespectarea oricăruia dintre aceşti Termeni duce automat la anularea dreptului de a utiliza acest Site şi va trebui să distrugeţi imediat toate materialele descărcate sau imprimate.


Drepturi de autor (copyright)

Conținutul site-ului bikexcs.ro este exclusive proprietatea A&S 2000 Company SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.
Folosirea fără acordul scris al A&S 2000 Company SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare


Informaţii de la utilizatori

A&S 2000 Company SRL nu doreşte să primească prin acest Site informaţii confidenţiale sau care constituie proprietatea altora. Informaţiile personale transmise A&S 2000 Company SRL în scopul primirii produselor şi serviciilor vor fi manevrate conforma prevederilor Declaraţiei de confidenţialitate A&S 2000 Company SRL. Sunt interzise publicarea şi transmiterea către sau de la acest Site a materialelor ilegale, ameninţătoare, calomniatoare, defăimătoare, obscene, pornografice sau rasiale care contravin vreunei prevederi legale.


Legăturile către Site-uri terţe

Legăturile de pe acest Site către alte site-uri sunt oferite exclusiv pentru confortul dumneavoastră. Utilizarea lor implică părăsirea acestui site. A&S 2000 Company SRL nu a verificat toate aceste site-uri terţe, nu deţine controlul asupra lor şi nu îşi asumă răspunderea pentru nici unul din aceste site-uri sau conţinutul lor. Utilizaţi site-urile terţe legate de acest Site pe propria răspundere.


Legături către bikexcs.ro


Persoanele care creează legături către site-ul bikexcs.ro trebuie să respecte normele legale în vigoare si urmatoarele reguli:

Nu poate proceda la replicarea conţinutului bikexcs.ro (doar link-ul este admis)
Nu are dreptul să sugereze că bikexcs.ro aprobă site-ul sau produsele acestuia
Nu are dreptul să distorsioneze informaţiile privind relaţia cu A&S 2000 Company SRL si bikexcs.ro
Nu are dreptul să prezinte informaţii false despre produsele şi serviciile A&S 2000 Company SRL si bikexcs.ro

Nu are dreptul să utilizeze sigla, identitatea vizuala si sloganurile A&S 2000 Company SRL si bikexcs.ro fără acordul al A&S 2000 Company SRL
Nu are dreptul să prezinte conţinut ce poate fi interpretat ca dezagreabil, jignitor sau litigios. Conţinutul site-ului trebuie să fie corespunzător pentru toate categoriile de vârstă


General

A&S 2000 Company SRL îşi rezervă dreptul de a modifica Termenii în orice moment prin actualizarea prezentului document. Recomandăm vizitarea periodică a acestei pagini pentru a verifica Termenii valabili în mod curent. Aceşti Termeni sunt obligatorii şi în cazul dumneavoastră. Unele prevederi ale acestor Termeni pot fi înlocuite prin clauze legale şi termeni desemnaţi în mod expres de unele din paginile site-ului bikexcs.ro

Acest regulament intră în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2013, pentru comenzile efectuate după această dată.
Pentru orice alte detalii suplimentare vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: magazine@bikexcs.ro.

 

 

 

 

REGULI DE CONFIDENTIALITATE

 

Prezenta declaratie va ofera informatii privind regulile de confidentialitate aplicate de A&S 2000 Company SRL prin website-ul www.bikexcs.ro precum si actiunile pe care le puteti intreprinde referitor la modul in care datele dvs. sunt culese si utilizate de catre A&S 2000 Company SRL.

Valabilitatea prezentei declaraţii de confidenţialitate

Prezenta declaraţie de confidenţialitate este valabilă pentru toate site-urile şi domeniile aflate în proprietatea SC A&S 2000 Company SRL

Tipuri de informaţii culese

Prezenta declaraţie de confidenţialitate se referă la informaţii personale, culegerea de date care nu sunt personale şi rapoarte agregate.

Informaţiile personale
sunt informaţii asociate cu numele sau identitatea dumneavoastră personală. SC A&S 2000 Company SRL utilizează informaţiile personale pentru o mai bună înţelegere a nevoilor şi domeniilor dumneavoastră de interes şi pentru a vă oferi servicii superioare. Prin site-uri SC A&S 2000 Company SRL puteţi să comandaţi produse sau servicii, să solicitaţi informaţii, să faceţi abonament pentru informari despre noutatile aparute (inscrierea in newsletter). Prin intermediul acestor pagini sunt culese date cum ar fi: nume, adresă, număr de telefon, adresă de poştă electronică, identificatori de utilizator şi parole, informaţii de facturare şi de tranzacţii, datele cărţii de credit, preferinţe de contact, studii şi locuri de muncă precedente.

Informaţiile care nu sunt personale
sunt date privind utilizarea şi funcţionarea serviciilor. Aceste date nu sunt asociate cu o anumită persoană. SC A&S 2000 Company SRL culege şi analizează aceste date pentru a evalua modul în care vizitatorii utilizează site-urile noastre. Este posibil ca acestea să folosească fişiere cookie.


Cu cine partajăm informaţiile dumneavoastră

SC A&S 2000 Company SRL nu va vinde, închiria sau concesiona altora informaţiile dumneavoastră personale.
SC A&S 2000 Company SRL nu va comunica informaţii personale nici unei alte terţe persoane fără permisiunea Dvs., decât pentru:
(i) a răspunde cererilor de informaţii autorizate corespunzător din partea autorităţilor statului;
(ii) a se conforma oricăror legi, regulamente, citaţii, sau hotărâri judecătoreşti;
(iii) a ajuta la prevenirea fraudelor sau pentru a impune sau proteja drepturile şi proprietăţile SC A&S 2000 Company SRL sau filialelor acesteia;
(iv) pentru a proteja siguranţa personală a angajaţilor SC A&S 2000 Company SRL şi a terţelor persoane aflate pe proprietăţile noastre.


Preferinţele de confidenţialitate şi anularea

SC A&S 2000 Company SRL prin wesitr-urile sale nu va folosi informaţiile personale dumneavoastră în alt scop decât cel anunţat în momentul culegerii datelor.
Pentru a anula abonamentul pentru comunicările pe care le-aţi cerut explicit, utilizaţi oricare din metodele de mai jos:

Selectaţi legătura "unsubscribe" (dezabonare) din e-mail sau urmaţi instrucţiunile incluse în toate comunicările livrate pe bază de abonament.
Reveniţi la paginile Web prin care v-aţi stabilit preferinţele originale şi urmaţi instrucţiunile de anulare
Adresaţi-vă în scris la magazin@bikexcs.ro (menţionaţi numele, adresele de e-mail şi poştală, precum şi informaţiile relevante privind înregistrările dumneavoastră).

Schimbările acestei declaraţii

Dacă apar schimbări ale clauzelor Declaraţiei de confidenţialitate SC A&S 2000 Company SRL le vom publica în acest document.

Acest regulament intră în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2013, pentru comenzile efectuate după această dată.
Pentru orice alte detalii suplimentare vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: magazine@bikexcs.ro.


PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

GDPR COMPLIANCE

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Bike XCS S.R.L.. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 4857. Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Bike XCS, bikexcs.ro respectiv A&S 2000 Company SRL, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web bikexcs.ro Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate. Cine suntem si cum ne puteti contacta Bike XCS este denumirea comerciala al SC A&S 2000 Company SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Baba Novac nr 11, Sector 3, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/8651/2000, cod unic de inregistrare fiscala RO13381705 (in continuare " Bike XCS", “bikexcs.ro” sau "noi"). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal. Ce categorii de date cu caracter personal prelucram In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs astfel: Cand va creati un cont Bike XCS, ne transmiteti adresa de e-mail, telefonul, numele si prenumele; In cadrul paginii dvs personale (Contul meu) din platforma bikexcs.ro aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare. Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc. Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii aplicatiei smartphone, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos. Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri. Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani. Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri: 1. Pentru prestarea serviciilor Bike XCS in beneficiul dvs Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele: Crearea si administrarea contului in cadrul platformei bikexcs.ro; Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora; Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate; Returnarea produselor conform prevederilor legale; Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale. Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Bike XCS si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila. 2. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs de Cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata. Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate. 3. Pentru Marketing Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite, prin canale de comunicare electronica (e-mail/SMS/mobile push/webpush/etc.) newslettere generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale asemanatoare, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web si in aplicatia smartphone. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs, si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa. In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil, exprimat prin bifarea casutei "Doresc sa primesc newsletter-ul saptamanal cu noutatile si campaniile exclusive Bike XCS". Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin: Modificarea setarilor din contul de client in sectiunea "Date Personale"; Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi; Contactarea Bike XCS folosind email-ul cu adresa magazin@bikexcs.ro si subiectul GDPR. In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs in cel mai scurt timp posibil cererii dvs. 4. Pentru apararea intereselor noastre legitime Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste pot include: Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei Bike XCS fata de atacuri cibernetice: Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente; Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri. Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale. De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie. Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma bikexcs.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun. Daca nu aveti un cont in platforma bikexcs.ro, regula generala este pastrarea informatiilor legate de comenzile efectuate pentru o perioada de [3] ani de la momentul finalizarii comenzii. Similar cu situatia anterioara, este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestei perioade, in conformitate cu legislatia aplicabila sau cu intresele noastre legitime. Cui transmitem datele dvs cu caracter personal Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari: societatilor din cadrul aceluiasi grup de societati ca Bike XCS; furnizorilor de servicii de curierat; furnizorilor de servicii de plata/bancare furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing; furnizorilor de servicii de cercetare de piata; societatilor de asigurare; furnizorilor de servicii IT; altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre. In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice. Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia. In ce tari transferam datele dvs cu caracter personal In prezent, stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, din cand in cand, este posibil sa transferam anumite date ale dvs cu caracter personal unor entitati situate in afara Romaniei. Aceste entitati pot fi localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal. Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii. Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs, perecum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri. Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Pastram datele dvs cu caracter personal pe servere securizate, folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si asigurand redundanta stocarii. Pentru efectuarea plaţilor folosim serviciile procesatorului de plaţi Mobilpay. Orice informaţii privitoare la plaţi sunt criptate, folosind tehnologia SSL. In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atenţia ca transmiterea informaţiilor prin Internet, in general, sau prin intermendiul altor reţele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terţe parţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru. Ce drepturi aveti Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor. Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos. Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi: Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului bikexcs.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs. Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea. Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs. Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate. Drepturile vizate si descrierea acestora Accesul Puteti sa ne cereti: sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal; sa va punem la dispozitie o copie a acestor date; sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare. Rectificarea Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora. Stergerea datelor Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care: acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau dati curs unui drept legal de a va opune; sau acestea au fost prelucrate ilegal; sau ne revine o obligatie legala in acest sens. Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara: pentru respectarea unei obligatii legale; sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare. Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul Bike XCS si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la Bike XCS, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar Bike XCS va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului Bike XCS, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil. Restrictionarea prelucrarii datelor Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care: acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare. Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care: avem consimtamantul dvs.; sau pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau pentru a proteja drepturile altei persoane fizice sau juridice. Portabilitatea datelor Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca: prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si prelucrarea se face prin mijloace automate. Opozitia Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes. De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare. Luarea de decizii automate Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva: produce efecte juridice cu privire la dvs; sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa. Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor: ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.; este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs; sau se bazeaza pe consimtamantul dvs explicit. Plangeri Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania; Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila. Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Bike XCS cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati: prin e-mail la adresa: adrian@bikexcs.ro sau prin posta sau curier la adresa: Str.Baba Novac nr. 11, Sector 3, Bucuresti - cu mentiunea in atentia Responsabilului Bike XCS cu protectia datelor.