Home Trainer Kinetic Rock and Roll Smart 2 T-2810

2.299,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU T-2810

Descriere

Rock and Roll Smart combină singurul Trainer Fluid cu instruire intuitivă pe bază de aplicații. Nici un alt Trainer nu oferă o experiență mai realistă și un antrenament special pentru ciclism. Senzorul de putere Kinetic inRide 3 preinstalat permite celor care călătoresc să se conecteze cu o lume a posibilităților de antrenament cu aplicații cum ar fi Kinetic Fit, Zwift, TrainerRoad, Rouvy, Kinomap și FulGaz prin ANT +, ANT + FE-C și Bluetooth® FTMS conectate telefoane inteligente, tablete și laptopuri. Nu sunt necesari senzori sau suplimente suplimentare. Bucurați-vă de senzația reală de drum de la unitatea de rezistență calibrată cu precizie și accesați instrumentele online de instruire, conținutul și datele de putere. Toate susținute de cea mai bună garanție a industriei.

Caracteristici:

Fiecare achiziție Smart Trainer include un abonament GRATUIT de o luna la pachetul Smart premium din aplicația de instruire a energiei Kinetic Fit (utilizarea pe durata de viață a Fit Core)
Compatibil cu aplicația Kinetic Power (disponibilă pe iOS și Android)
Trainerele Kinetic sunt compatibili cu aproape toate bicicletele; bicicletele cu Thru axle vor necesita un adaptor Kinetic Traxle.
Ax spate QR inclus.
Conectare la aplicatii prin ANT +, ANT + FE-C și Bluetooth® FTMS
Conectare la PC prin port USB pentru o conexiune directă de încredere (cu software de suport)
Compatibil cu aplicații cum ar fi Kinetic Fit, Zwift, TrainerRoad, Rouvy, Kinomap și FulGaz, care funcționează pe telefoane inteligente, tablete și laptopuri conectate Bluetooth Smart® sau ANT + ™ (nu sunt necesari senzori sau add-on-uri suplimentare)
Compatibil cu roata de propulsie Pro pentru 11 kg de inerție suplimentară
Garanție necondiționată pe viață pe cadru, garanție pe doi ani pe senzor inRide
Cadrul se potrivește cu jantele de 22 inch până la 29 de inci
Diametru mare pentru o uzură redusă a pneurilor
Butoane si picioare cauciucate.

Detalii

SKU
T-2810
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review