Aveți nevoie de furci pentru MTB, furci de suspensie, furci rigide sau de furci cu amortizor pentru bicicleta de stradă? Avem toate acestea și multe altele disponibile în stoc. De asemenea, oferim și cadre pentru toate tipurile de biciclete, fie că este vorba de un cadru de aluminiu, de carbon sau de oțel. Puteți găsi și diverse modele de cuvete pentru bicicleta dvs., pentru a asigura o funcționare optimă a sistemului de direcție. Echipa noastră de experți vă poate ajuta să găsiți piesele potrivite pentru bicicleta dvs. și vă poate oferi sfaturi și recomandări.

De la clienți:

Am avut nevoie de o cuvetă pentru bicicleta mea și am găsit ceea ce căutam la Bikexcs. Am fost foarte impresionat de livrarea rapidă și de calitatea produsului. Cuveta se potrivește perfect și funcționează excelent.

Am cumpărat o furcă de suspensie de la bikexcs.ro și sunt foarte mulțumit de calitatea produsului și de serviciile oferite. Furca a fost livrată foarte rapid și a fost ușor de instalat. Am remarcat o diferență semnificativă în confortul și controlul asupra bicicletei mele, în special pe traseele accidentate.