Bicicleta ta are nevoie de un sistem de franare eficient și sigur pentru a te bucura de o experiență de ciclism fără griji.
Frânele pe disc sunt ideale pentru cicliștii care călătoresc pe teren accidentat sau se implică în curse de enduro sau downhill. Acestea oferă o putere de frânare sporită și o rezistență la căldură mai bună decât frânele pe jantă, ceea ce le face o alegere excelentă pentru turele mai lungi și traseele dificile.
Dacă preferi frânele tradiționale pe jantă, avem o selecție excelentă de modele care se potrivesc cu orice stil de bicicletă și nevoi de frânare. Frânele pe jantă sunt mai ușoare decât cele pe disc și sunt o alegere populară pentru cicliștii de anduranță și cei care se bucură de ciclismul urban.
În plus, avem și discuri de frână, cabluri și camăși de frână, care îți permit să menții frânele bicicletei tale în cea mai bună formă posibilă. Toate produsele noastre sunt de înaltă calitate și provin de la producători de top din industrie, astfel încât poți fi sigur că ai parte de performanță excelentă și durabilitate pe termen lung.


De la clienți:

A trebuit sa schimb recent franele si am comandat frâne pe jantă de la Bikexcs și sunt foarte mulțumit de performanța lor. Cu vechea mea pereche de frâne, trebuia să aplic o forță mare pentru a opri bicicleta, ceea ce făcea ca pedalatul să fie obositor. Dar cu noile frâne, puterea de frânare este mult mai mare și acum mă simt mult mai în siguranță pe bicicletă. Livrarea a fost rapidă și serviciul oferit de personalul Bikexcs a fost excelent.

Cautam o solutie mai buna de franare pentru bicicleta mea de munte si am ales sa cumpar frane pe disc de la Bikexcs. Am fost uimit de diferenta pe care a facut-o aceasta schimbare. Frana este acum mult mai puternica si mai precisa.