Oferim o gamă variată de componente și accesorii pentru biciclete electrice (E-Bike), printre care se numără acumulatori, încărcătoare și manete controller. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea optimă a bicicletelor electrice și permit o durată mai mare de utilizare și o performanță superioară.
Acumulatorii disponibili sunt de înaltă calitate și de diferite capacități, astfel încât puteți alege cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Încărcătoarele sunt de asemenea esențiale pentru încărcarea eficientă și sigură a acumulatorilor.
Indiferent de nevoile dvs. specifice, vă stăm la dispoziție cu produse de calitate și cu un personal calificat pentru a vă ajuta să găsiți soluția potrivită pentru bicicleta dvs. electrică.

De la clienți:

Am cumpărat un acumulator și un încărcător de la Bikexcs.ro pentru bicicleta mea electrică și am fost extrem de mulțumit de calitatea produselor și serviciile oferite. Am primit prompt informații complete despre cum să îmi încarc bateria și cum să o întrețin pentru o viață mai lungă. Am observat o îmbunătățire semnificativă în performanța bicicletei mele după schimbarea acumulatorului, iar încărcătorul este foarte rapid și eficient

Sunt foarte încântat de controller-ul pe care l-am achiziționat de la Bikexcs.ro. Îmi permite să controlez viteza și puterea motorului electric al bicicletei mele în mod precis și fără efort. Produsul a fost ușor de instalat și funcționează perfect.