10%
 • Cotiere copii WOOM Neebows
 • Cotiere copii WOOM Neebows

Cotiere copii WOOM Neebows

Woom
175,50 Lei (TVA inclus) 195,00 Lei
Costurile de livrare nu sunt incluse
Woom
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU 4000000000679-

Descriere

Cotiere copii WOOM Neebows

Cotierele, pe cât de comode, pe atât de robuste, sunt livrate ca pereche și îi oferă copilului tău o formă adaptabilă optimă, precum și mobilitate deplină la mersul cu bicicleta.

Caracteristici:

 • Design universal - Pe dreapta sau pe stânga? N-are importanță! Datorită designului universal, copilul tău poate purta protecțiile atât pe cotul stâng, cât și pe cel drept. Este imposibil să le pui pe partea greșită.
 • Material - Brațele copiilor au nevoie de o deplină libertate de mișcare. De aceea, materialul exterior extrem de ușor, extensibil și flexibil (70% poliester, 10% spandex, 20% nailon) nu numai că se adaptează perfect la forma individuală a cotului copilului, dar pare și o joacă de copil atunci când își pune și își scoate protecțiile. În plus, materialul respiră, asigurând, astfel, o bună circulație a aerului și un confort ridicat la purtare, chiar dacă plimbarea este, uneori, mai lungă.
 • Inserții antiderapante - Benzile din silicon din partea de sus și cea de jos, precum și un imprimeu de silicon pe interiorul padurilor asigură o fixare fermă în timpul cursei, chiar și pe suprafețe accidentate.
 • Paduri de protecție la impact - Padurile (100 % PU) sunt plăcute și moi în timpul mersului și se întăresc imediat în caz de impact. Impactul se amortizează corespunzător, iar articulațiile coturilor copilului sunt, astfel, protejate.
 • Suprafață robustă - Stratul rezistent la abraziune de pe padurile de protecție la impact face ca protecțiile să fie deosebit de rezistente și, prin urmare, durabile.
 • Situații de utilizare - Protecțiile sunt destinate exclusiv copiilor și pot fi utilizate în activitățile zilnice de ciclism și în sporturile cu role. Aceste protecții nu sunt autorizate pentru ciclismul cu viteze mari ori sărituri, cum ar fi downhill, dirt jump sau BMX.

Determinați mărimea potrivită!

 • Greutatea copilului tău este decisivă pentru stabilirea mărimii corecte.
 • Măsoară mai întâi circumferința brațului cu cotul ușor îndoit și bicepsul relaxat, la patru degete deasupra centrului cotului.
 • Compară rezultatul măsurătorii cu informațiile privind circumferința brațului, din tabelul de mai jos.
 • Dacă greutatea copilului tău depășește greutatea maximă indicată pentru respectiva circumferință, alege o mărime superioară. De exemplu, pe baza acestei măsurători, dacă circumferința brațului copilului tău este de 20 cm, acesta ar avea nevoie de mărimea M. Cu toate acestea, dacă copilul tău are 28 kg, ar trebui să optezi, cu siguranță, pentru mărimea L din cauza greutății.

  

Protecțiile îndeplinesc cerințele pentru echipamentul individual de protecție (Regulamentul UE 2016/425) și au fost testate de către un institut independent de testare conform EN 14120+A1: 2007-09, clasa de performanță 2. Standardul european definește două clase de performanță, nivelul 1: elemente protectoare pentru sporturi normale cu role, și nivelul 2: elemente protectoare pentru sporturi acrobatice cu role. Protecțiile dispun și de certificare CE.

Detalii

SKU
4000000000679-
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review