Marcile cele mai renumite in domeniu se afla in portofoliu Bikexcs de peste 15-20 de ani. Cauciuc bicicleta Continental sau camera bicicleta continental sunt cele mai folosite in service sau de catre producatori pe bicicletele noi. Dar si cauciuc bicicleta Maxxis sau camera bicicleta Maxxis sunt prezente si se pot comanda online. Gama de anvelope tubeless pentru biciclete este din ce in ce mai mult folosita si la noi. Dorind sa venim in intampinarea clientilor, asiguram o gama mare de anvelope tubeless ieftine pentru bicicleta si de cea mai buna calitate. Solutiile pentru cauciucur tubeless bicicleta si kit-urile de reparatie pentru tubeless sunt prezente in magazine sau se pot cumpara online de orice doritor. Din acest an putem oferi si pompe pentru tubeless clasice sau cu cartus CO2 pentru a usura montarea cauciucului tubeless de bicicleta pe roata.

De la clienți:

Sunt foarte mulțumit de cauciucurile tubeless achiziționate de la Bikexcs. Înainte aveam mereu probleme cu camerele de aer care se spărgeau sau se tăiau, dar de când am trecut la tubeless nu am mai avut nicio problemă. În plus, aderența pe traseele off-road a devenit mult mai bună, ceea ce face experiența de mers cu bicicleta mult mai plăcută și sigură.

Folosesc de mai multă vreme cauciucuri tubeless de la Bikexcs și pot spune că sunt foarte satisfăcut. Îmi place faptul că nu mai trebuie să îmi fac griji cu privire la camerele de aer care se pot strica și să fac reparații în timpul plimbării cu bicicleta. Cauciucurile tubeless sunt mult mai durabile și nu am avut nicio problemă cu ele până acum. De asemenea, aderența este excelentă atât pe teren uscat, cât și pe cel umed. Recomand cu încredere Bikexcs pentru oricine caută cauciucuri tubeless de calitate pentru bicicleta lor.