Solutiile Antipana Joe's No Flats

Solutiile Antipana Joe's No Flats

Dragostea noastra fata de ciclism si natura este ceea ce ne face face sa ne simtim liberi. Liberi pentru a ne plimba,  pentru a calatori si a explora, pentru a participa la diverse competitii. Cu Joe No-Flats stai fara griji! Joe No-Flats inseamna: cele mai eficiente solutii antipana din lume, atat pe baza de latex, cat si fara latex, cu tuburi interioare de auto-etansare, lubrifianti, ce beneficiaza de cea mai avansata tehnologie (Nano Tehnology), degresanti bio si produse de curatare. Initiativa Joe's No-Flats de a fi un producator fiabil si inovator este reflectata in calitatea ofertelor si poate fi testata prin gama unica de produse pentru ciclistii profesionisti si amatori din intrega lume. Obiectivul de baza al echipei de cercetare si dezvoltare Joe's No Flats este de a crea produse ecologice pentru promovarea mijloacelor de transport ce nu afecteaza mediul inconjurator. Cateva exemple de produse anti-pana de la Joe's No Flats:

Recomandari: Cantitate recomandata pentru o singura roata de mountain bike:

  • 60-120ml pentru roti de XC sau CX
  • 120-180ml pentru roti de all-mountain, DH sau freeride

Pentru eficienta maxima, se recomanda ca la fiecare 3/12 luni sa se improspateze solutia din roti, in functie de cantitate si vreme.

  • 125 ml recomandat pentru 1-2 roti de mountain bike
  • 500 ml recomandat pentru 3-8 roti de mountain bike

Cantitate recomandata pentru o singura roata de cursiera: 50-60 ml Pentru eficienta maxima, se recomanda ca la fiecare 3/6 luni sa se improspateze solutia din roti, in functie de cantitate si vreme. 125 ml recomandat pentru 2 roti de cursiera.

  • Camera Antipana Joe’s MTB No-Flats. Camera de bicicleta tratata cu solutie antipana Joe's No Flats. Inchide instant orice pana de pana la 3mm. Daca faci o pana, invarte roata pentru ca solutia sa acopere toata suprafata camerei pe interior.

Produsele Joe's No-Flats sunt vandute astazi in intreaga lume si se bucura de aprecierea ciclistilor. Printre acestia se numara si ciclistii profesionisti, care participa la competitii internationale. Intra pe BikeXCS.ro si descopera gama noastra de produse Joe's No Flats. Comanzi online sau vii direct in magazinele noastre fizice din Bucuresti !