Regulament de folosire pentru Vouchere Cadou

Regulament de folosire pentru Vouchere Cadou

Voucherul Cadou este o buna metoda pentru a face un dar frumos. Daca nu stii ce sa alegi este ideal sa achizitionezi acest Voucher Cadou si sa-l trimiti beneficiarului. Cu siguranta se va bucura si va folosi acest cadou pentru a-si cumpara ce isi doreste de la noi. Poti cumpara mai multe Vouchere Cadou daca doresti sa-i faci un cadou mai generos si ne poti specifica daca doresti valoarea lor cumulata sau sa ramana individuale. Voucherele Cadou se folosesc si sunt acceptate ca moneda cu acoperire in aceeasi suma in lei.


ATENTIE, va rugam sa pastrati dovada platii, factura sau bon fiscal pana la folosirea Voucherului Cadou. Bike XCS isi rezerva dreptul de a solicita aceasta dovada pentru confirmarea autenticitatii Voucherulul Cadou. Daca nu se prezinta documentele care sa ateste plata Voucherului Cadou acesta va fi declarat nul si lipsit de valoare.


• Ce se va intampla dupa ce cumpar cuponul ?


Veti primi pe adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat pe site-ul bikexcs.ro confirmarea comenzii voucherului cadou. Imediat ce plata a fost finalizata si confirmata, voucherul cadou va fi validat, se va emite codul unic aferent sumei platite si astfel codul respectiv va putea fi folosit la o comanda ulterioara de catre persoana care-l detine. * In cazul in care veti achizitiona cuponul direct din magazinele noastre, veti primi prin email, la adresa specificata cu un cod valid. Acest cod unic se poate folosi in oricare dintre magazinele Bike XCS si online o singura data in timp de 6 luni dupa care expira automat.


• Cum folosim Voucherul Cadou Bike XCS: 1. La comenzile on-line: Introduceti in cosul de cumparaturi, in campul dedicat cuponului, codul unic generat si trimis pe adresa dumneavoastra de e-mail in momentul cumpararii cuponului. Valoarea cuponului va fi dedusa din totalul comenzii dvs.


2. In magazinele Bike XCS In e-mailul pe care l-ati primit pe adresa specificata in momentul achizitionarii Voucherului Cadou veti gasi un cod unic. Trebuie doar sa tipariti emailul care contine codul respectiv si sa il prezentati in magazinele Bike XCS in momentul in care veti face cumparaturile. * Daca nu aveti posibilitatea sa il printati, notati-va codul unic si comunicati-l atunci cand ne veti vizita.


• Conditii de utilizare - Voucherul Cadou poate fi valorificat doar la bikexcs.ro sau in magazinele Bike XCS. - Voucherul Cadou este valid timp de 6 luni din momentul activarii. - Voucherul Cadou nu este nominal si poate fi transmis mai departe de catre detinator, pe cale electronica sau tiparita impreuna cu dovada achitarii lui. - Valoarea Voucherului Cadou nu este fractionabila; acesta poate fi folosit o singura data, pentru o singura comanda. - Valoarea acestuia nu poate fi preschimbata in bani si nu se poate acorda rest in cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cuponului. - Voucherul Cadou devine nul si isi pierde valabilitatea daca nu se prezinta la cererea magazinelor dovada achitarii lui. - Prin achizitionarea Voucherului Cadou Bike XCS clientul a citit, a inteles si este de acord cu ceea ce este scris mai sus.


Pentru orice nelamuriri sau detalii va rugam sa ne contactati in scris la magazin@bikexcs.ro