Maratonul Iepurasilor 2013, impresii

Maratonul iepurasilor a avut loc sambata, 27 aprilie la Hotel Caro, o locatie deosebita si rupta de agitatia Bucurestiului unde in jur de 150 de prichindei s-au intrecut pe grupe diferite de varsta pentru a fi cel mai bun mini-biciclist. Ne-a surprins entuziasmul celor mici si ambitia de a demonstra in ochii parintilor si prietenilor ca sunt cei mai buni. Traseul a fost unul plin de provocari, dar caruia i s-a facut fata cu brio.

m_i_2013-26 m_i_2013-36

La final cei mici au primit cate o medalie binemeritata si de asemenea multe premii. Noi am contribut bineinteles cu ce avem mai fain si mai simpatic in magazinele noastre, accesoriile Crazy Stuff, cat si accesorii Longus care au fost inevitabil pe placul celor mici. Am fost prezenti la Maratonul Iepurasilor unde am expus produse Crazy Stuff ce au atras atentia oricarui trecator, una dintre bicicletele Electra a pazit standul, iar mamicile au fost dornice sa faca o tura prin complexul hotelier.

m_i_2013-21 m_i_2013-99

Ne-a placut foarte mult atmosfera vesela de la Maratonul iepurasilor si speram sa repetam experienta si la anul. Insa pana atunci ne pregatim cu multe surprize pentru 1 Iunie.