Ne pregatim de Riders Club

Ne pregatim de Riders Club

Astazi a avut loc conferinta ce a deschis practic competitiile Riders Club, am fost si noi acolo si ne-a placut ce am vazut si ce am auzit. Riders Club este mai presus de orice o comunitate de rideri structurati pe mai multe niveluri, de la nivelul 4 (incepatori) la nivelul 1 (profesionisti).

Insa principala miza a cestor competitii este aceea de a inocula in randul bucurestenilor faptul ca pot face mai multa miscare, competitiva sau nu, in afara capitalei, pot descoperi locuri noi si de ce nu abilitati noi. Riders Club are o platforma foarte bine construita, simpla si eficienta. Va puteti inscrie si nu va ingrijorati deoarece pretul inscrierii este acoperit de Bike XCS, odata ajunsi la competitii veti primi un voucher ca cel de mai jos pe care il puteti folosi in magazinele noastre.

Prima competitie va avea loc in Baneasa, traseul a fost atent gandit si de asemenea va asteapta multe surprize aditionale, veti avea parte si de un concert al trupei ZOB, care de altfel canta si imnul Riders Club si de multe alte suprize.