Impresii de la Expobike 2013

Bike XCS a avut si anul acesta parte de o experienta deosebita si dinamica la Expobike. Am incercat si credem ca am reusit sa le oferim celor care au trecut pe la standul nostru mai mult decat biciclete si accesorii, i-am intampinat cu voie buna, concursuri si jocuri care au facut deliciul celor mici, dar si celor mari.

IMG_0287 IMG_0064

Intr-un colt special amenajat al standului nostru, ne place sa credem ca a fost cel mai cool si mai vesel spot din intreaga expozitie, a avut loc o sedinta foto cu bicicletele Electra si cosurile handmade ale prietenilor nostri Jolie&Wallo. Sedinta foto a fost posibila cu ajutorul prietenilor nostri de la F64 care ne-au pus la dispozitie tot echipamentul necesar, nici macar hostessele de la expozitia vecina de motociclete nu au putut sta departe de modelele Electra, s-au pozat cu ele si le-au luat la plimbare. Cateva dintre bicicletele Electra si-au gasit deja proprietar.

IMG_0063 IMG_0079 IMG_0182

 O alta parte a standului a fost rezervata unui joc de aruncat cauciucuri la tinta. Toti cei care au aruncat cauciucul la tinta au primit drept premii bidonase de apa HQBC. A fost distractiv, chiar si membri altor standuri au venit la noi sa isi testeze abilitatile de tintasi aruncand cu cauciucul.

 IMG_0268 IMG_0259

Un alt punct de atractie al standului a fost o roata solitara pusa pe un stativ pe care scria simplu: “Inteapa-ma”. Au fost multi curiosi care au facut intocmai. Cauciucul avea inauntru solutie antipana Joe’s no Flats, iar curiosii au fost surprinsi de efectele imediate si eficiente ale acestei solutii minune.

 IMG_0119IMG_0319 IMG_0292 IMG_0464 IMG_0606

Am avut de asemenea un concurs cu premii, am oferit vouchere, casti si manusi Longus, energizante Isostar si camere cu solutie antipana, s-au inscris sute de oameni si luni am extras castigatorii, ei au inceput sa soseasca la noi in magazine pentru a-si revendica premiile.  Iata si filmuletul cu extragerea

http://www.youtube.com/watch?v=O8XNw-PCGuE&feature=youtu.be

IMG_0253 IMG_0572 IMG_0212

De asemenea portiunea dedicata celor mici a fost in permanenta populata de prichindei care au facut probe cu trotinele Yedoo, au fost incantati de designul si confortul lor, de asemenea castile si accesoriile Crazy Stuff au fost un punct de atractie pentru toate privirile. Castile in forma de animalute au stat deauspra multor capete fericite si multi dintre parinti si-au rasfatat copii cu produsele Crazy Stuff din standul nostru.

 IMG_0045IMG_0229 IMG_0082

A fost o expozitie reusita, ne-am facut prieteni noi, a fost o experienta deosebita pe care abia asteptam sa o repetam si la anul.