Cauti un service de biciclete in Bucuresti?

Cauti un service de biciclete in Bucuresti?

Cauti un service de biciclete in Bucuresti? Vino in Service-urile Bike XCS si totul va merge ca pe roate! Bicicleta ta scartie, se misca greu, nu ruleaza asa cum trebuie si ai nevoie de reparatii? Vino in service-urile Bike XCS, unde expertii nostri te vor ajuta. Calitatea muncii prestate este una foarte buna, personalul este foarte amabil si prietenos. Nu conteaza ca aveti o pana, de centrat rotile, de aerisit o frana sau schimbat uleiul la o furca veti fi tratati cu aceeasi seriozitate si respect.

Serviciile noastre oferite in cele 2 service-uri din cadrul magazinelor includ:

  • Servicii de baza: montaj, reglare si alte lucrari care mentin bicicleta in perfecta stare de functionare.
  • Revizie generala: inspectie amanuntita, demontare, curatare, gresare, reasamblarea si reglarea componentelor principale (frane, schimbatoare, transmisie, inclusiv pinioane, foi si ax pedalier).

Ne ocupam de orice tip de problema ar avea bicicleta dumneavoastra. Service-urile de biciclete Bike XCS sunt dotate cu scule profesionale dedicate serviceului pentru biciclete, iar tarifele practicate sunt accesibile oricarui buzunar. Piese de schimb de calitate de pe stoc ne ajuta ca bicicleta sa poate fi reparata in cel mai scurt timp. Suntem bucurosi sa primim in service orice tip de bicicleta. Avantajele noastre:

  • echipa de tehnicieni calificata la Shimano Romania
  • preturi mici si accesibile
  • scule de calitate dedicate
  • promptitudine si timp redus de asteptare

SERVICE-URI BICICLETE BUCURESTI BIKECXS:

Va asteptam pentru orice tip de problema si orice tip de bicicleta si, de asemenea, beneficiati si de consiliere in vederea alegerii unei noi biciclete sau alegerera unor componente performante compatibile cu bicicleta. Bike XCS este prezent si in mediul online, prin site-ul www.bikexcs. ro, de unde puteti comanda biciclete, echipamente, accesorii si piese pentru biciclete. Lista completa de preturi o puteti verifica pe pagina Service Biciclete BikeXCS.