2014 - un an de succes Peste 5000 de clienti multumiti!

2014 - un an de succes Peste 5000 de clienti multumiti!

Am inceput sezonul 2014 cu reprezentarea a 3 branduri noi:

Reprezentant pentru Bucuresti pentru Ghost, un brand german de foarte buna calitate si bine primit de public. Dealer pentru Drag, primul brand bulgaresc care are curajul sa ofere garantie pe viata la cadru. Foarte apreciat de clientii care isi doreau biciclete entry level. Cannondale super brandul american cu biciclete Hand Made si garantie pe viata la cadre pentru clientii care inteleg calitatea, prezent in magazine cu o gama larga de biciclete la preturi competitive.

Am avut in fiecare luna campanii de promovare a produselor si am cautat ca fiecare client care cumpara de la noi sa fie recompensat.

Prin service-urile noastre au trecut 4000 de clienti iar in showroom-uri s-au vandut peste 1000 de biciclete. 

Website-ul bikexcs.ro a luat amploare inregistrand de doua ori mai multe comenzi fata de 2013 ceea ce face din bikexcs.ro un al treilea "showroom" avand o cota de 21% din cifra de afaceri. Plata in rate online si livrarea in 24 de ore au contribuit substantial la asta.

Am incheiat sezonul cu un Black Friday de succes, weekendul in care am avut vanzari cat intr-o luna de full sezon, weekendul in care marfa din magazine s-a redus la jumatate. Si pentru ca sa multumim clientilor am incheiat anul cu un cupon de reducere substantiala  tuturor celor care ne-au fost fideli in 2014.

2015, un an si mai bun!

In 2015, continuam sa ne dezvoltam pentru a putea oferi clientilor cea mai buna calitate a produselor si serviciilor. Am ales cele mai bune biciclete in raport calitate / pret din toata oferta prezenta in Romania. Suntem deschisi la oportunitati si sugestiile clientilor pentru ca oferta noastra sa fie de neegalat de catre concurenta.

Continuam fidelizarea clientilor si recompensarea lor. In mediul online am inbunatatit site-ul pentru a fi mai usor de comandat si livrat reducand astfel timpii morti. Dorim ca un produs comandat azi sa fie maine in posesia clientului. In plan avem corelarea gestiunii cu website-ul pentru a oferi informatii cat mai exacte despre stocuri.

Showroom-urile au suferit un facelift pentru a face loc produselor noi cum ar fi imbracaminte specifica si echipament de ciclism. Totodata, ne-am aliniat la conceptul occidental de "shop in shop" pentru marcile Cube si Cannondale unde o sa avem o sectiune separata in magazin atat cu biciclete cat si cu accesorii si imbracamine marca respectiva.

Trendul pietei este spre bicicletele de sosea "cursiere" asa ca am alocat o arie dedicata in showroomuri pentru ele.

Din punct de verere al brandurilor, in 2015 vom reprezenta cu succes DEVRON, primul brand calitativ romanesc. Parteneriatul cu Cannondale va fi mult mai atractiv in sensul ca o sa avem in showroomuri biciclete legendare precum si biciclete de test. Ghost ne va oferi cateva modele la preturi imbatabile iar Cube va expune in conceptul de Shop in shop colectia 2015 incepand din februarie.

Service-urile, doua posturi in Baba Novac si unul in showroomul din bd. Lacul Tei va asteapta cu mecanici priceputi, scoliti in fiecare an la cursurile Shimano, si cu scule dedicate, Unior si Park Tool.

"In 2015, continuam sa ne dezvoltam pentru a putea oferi clientilor cea mai buna calitate a produselor si serviciilor. Am ales cele mai bune biciclete in raport calitate / pret din toata oferta prezenta in Romania. Suntem deschisi la oportunitati si sugestiile clientilor pentru ca oferta noastra sa fie de neegalat de catre concurenta."