Pe BikeXCS.ro gasesti cele mai bune branduri de biciclete, echipamente si piese

Pe BikeXCS.ro gasesti cele mai bune branduri de biciclete, echipamente si piese

BikeXCS si-a propus intotdeauna sa comercializeze cele mai tari branduri de biciclete, echipamente si piese de schimb din lume.

Poti comanda online, prin intermediul site-ului www.bikexcs.ro sau ne poti face o vizita in showroomurile noastre din Bucuresti!

Online, pentru comenzi de cel putin 600 RON, oferim livrare gratuita.

In magazinele fizice,  poti testa bicicleta dorita si poti primi consiliere in alegerea bicicletei sau a pieselor si echipamentelor de care ai nevoie.

Biciclete Cannondale

Cannondale este unul dintre cele mai bune brand-uri din lumea ciclismului si spunem asta fara sa exageram.

Portofoliul Cannondale este complet, in el regasindu-se biciclete de oras, fitness, cursiere (de sosea si ciclocross) si biciclete de munte (trail hardtails, XC si overmountain).

Biciclete Devron

Bicicletele Devron au un pret foarte avantajos in raport cu dotarile si echipamentele integrate. Daca vrei sa pornesti intr-o aventura pe munte, cu prietenii tai si ai nevoie de o bicicleta de incredere, alege o bicicleta Devron.

Biciclete Ghost

Inginerii germani de la Ghost au reusit sa creeze, de-a lungul anilor, biciclete exceptionale, recunoscute la nivel mondial. Inovatii, premii prestigioase si triumf la testele si competitiile de specialitate, caracterizeaza cel mai bine gama de biciclete Ghost.

Biciclete FOCUS

Constructorul German a reusit sa dezvolte o gama de biciclete foarte sofisticate, potrivite pentru toate tipurile de biking!

Bicicletele Focus = Pasiune, Performanta, Perfectiune!

Biciclete Cube

Cand spui Cube, te gandesti la Germania, la performanta si la tehnologie de ultima generatie. Cu o traditie de peste un deceniu, Cube a reusit sa ridice procesul de fabricatie si testare a bicicletelor la rangul de arta.

Biciclete pliabile Dahon

Aproximativ 98% din bicicletele pliante din intreaga lume folosesc tehnologia brevetata Dahon. Pionieri ai bicicletelor pliabile, Dahon se intrece in fiecare an, producand biciclete din ce in ce mai bune si performante.

Solutii antipana Joe’s No-Flats

Joe’s No-Flats este lider de piata in productia de solutii antipana pentru bicicleta. Toate solutii antipana Joe No- Flats sunt proiectate si testate initial in laborator si mai tarziu de catre bikeri si motociclisti profesionisti in conditii extreme.

Frane Avid

Avid este un concept al celor de la SRAM, firma americana specializata in productia de piese pentru biciclete. Din gama Avid, poti achizitiona de pe BikeXCS.ro: manete frana, frane V-Brake, placute frana Avid, sisteme de franare Avid, toate la preturi foarte atragatoare.