Noul Scott Spark 2022

Noul Scott Spark 2022

Se apropie sezonul 2022 si este momentul sa va informam despre ultimele biciclete SCOTT, Incepem cu noutatea absoluta in domeniu, care este evident ingeniosul si surprinzatorul cadru Scott Spark 2022. El este punctul culminant al inovatiei Scott, axat pe detalii tehnice si estetice unice, devenind un lider de piata in industrie intre MTB-urile full suspention adresate practicantilor de XC si nu numai. Faptul ca din 2019 inventiva echipa de la Bold Cycles s-a alaturat Scott Sports a dus la acest rezultat incredibil.

Acest model a revolutionat bicicletele full suspention demonstrand ca ceea ce parea imposibil este de acum posibil la gama Spark de la Scott. Dar ce au realizat de fapt cu acest lucru? Este doar design? Evident ca NU:

  • Rigiditatea cadrului, cel mai jos centru de greutate și performanța optimă la șocuri sunt avantajele cheie ale tehnologiei scott de suspensie internă. Starea șocului are un impact semnificativ asupra performanței suspensiei. Șocul este întotdeauna protejat de murdărie, apă și accidente, pentru a se asigura că funcționează la maximum de eficienta.
  • Cu șocul plasat în interior, suntem capabili să proiectăm un sistem de legătură ultra compact pentru greutate redusă și rigiditate ridicată. Articulația este atașată direct de șoc și montată pe o axă în interiorul cadrului, ceea ce înseamnă că pivoții suspensiei nu mai trebuie să fie construiți în jurul cadrului.
  • Conceptul de integrare oferă o soluție inteligentă de depozitare pentru unelte în interiorul cadrului, care este ușor accesibilă prin deschiderea capacului tubului inferior. Setul include cameră de rezervă, mini pompă, manete pentru anvelope și un loc pentru za rapidă pentru a vă salva ziua, în cazul unei pene sau altor incidente minore.
  • Având capacitatea de a regla înălțimea pedalierului și unghiul cuvetei vă permite optimizarea geometriei și manevrabilitate sporită. Cuvete cu unghi ajustabil Across Angle +-0.6° head angle adjustment asigurand aderenta sporita pe roata fata la coborare.

Aceste argumente generale sunt puse in valoare de alegerile facute de Scott pentru diversele echipari ale gamei Spark 2022 care vor face din majoritatea utilizatorilor niste performeri in utilizarea bicicletei atat pe urcarile tehnice cat si pe coborarile mai agresive. Versatilitatea Scott Spark 2022 si echiparile ideal alese de brand ajuta atat incepatorii cat si rideri profesionisti sa obtina rezultate mult mai repede decat se asteptau. Vom enumera mai jos o mica parte din caracteristicile tehnice ce fac din Scott Spark un lider absolut de piata in acest moment:

  • Cursa de 120 mm este asigurată de un șoc montat vertical, care este conectat în zona carcasei pedalierului și se extinde în sus până în tija de sa, unde o articulație internă îngrijită îl antrenează.
  • Suspensia este un pivot unic acționat de articulații, cu suporturi flexibile care adaugă controlului Scott asupra senzației suspensiei. Articulația care antrenează șocul este pur și simplu ascunsă în tubul tijei de sa.
  • Fără nici un șoc care complică interiorul triunghiului frontal al cadrului conductele de frână sunt trecute cu atenție printr-o tijă învelită prin cuvete pentru o curbe mai curate.
  • Remote Lockout-ul, numit TwinLoc, este cheia pentru deblocarea performanței în urcare a lui Spark. Pârghia sa este ușor de accesat fără a compromite grip-ul rotii fata și oferă un control rapid și ușor al setărilor furcii și amortizorului spate de la “deschis” la “închis”, printr-o setare de „tracțiune” de mijloc aceasta setare asigura aderenta la urcare si si o stabilitate sporita pe denivelari in timpul ei.
  • Pe de altă parte, când urcările devin foarte tehnice, Spark este într-o clasă proprie. Generează aderență acolo unde alte biciclete pierd controlul, ceea ce înseamnă că puterea nu este irosită în patinarea roții de spate.
  • Atât furca, cât și șocul sunt conectate la pârghiile de blocare TwinLoc de la Scott, care permit comutarea între modurile deschis, tracțiune și ferm. În modul de tracțiune, suspensia este efectiv limitată la 80 mm, iar bicicleta se așează mai sus în cursa sa, usurand urcarea.

Incheiem aici scurta prezentare a noului Scott Spark 2022 in speranta ca v-am ajutat cu informatii utile si va asteptam in magazinele BikeXcs si pe site-ul nostru www.bikexcs.ro pentru a vedea pe viu modele 2022 de la brandurile Scott, Cube si Specialized.


Scott Spark 2022 Teaser | Tineretului Park:

BikeXcs Team