Bicicletele Cannondale Trail 2015 acum si in magazinele BIKE XCS!

Bicicletele Cannondale Trail 2015 acum si in magazinele BIKE XCS!

In magazinul online de biciclete Bikexcs.ro, dar si in magazinele fizice BIKEXCS din Bucuresti, poti gasi noua colectie de biciclete Cannondale. Cumpara online si ai livrare rapida oriunde in tara sau vino in magazinele noastre fizice sa-ti alegi bicicleta Cannondale preferata!

Bicicletele Cannondale Trail - Punctul de start pentru performanta

Linia de biciclete Cannondale Trail este construita pentru a permite initierea in lumea de ciclism montan de performanta. Felul in care sunt concepute si construite bicicletele Cannondale Trail - de la folosirea rotilor cu diferite diametre pentru a se potrivi perfect pe fiecare dimensiune, la caracteristicile cadrelor, inspirate din modelele de cursa - contrbuie la o experienta care stabileste standardul pentru rapiditate si distractie in siguranta.

Bicicletele Cannondale Trail sunt:

  • Proiectate pentru a fi cel mai bun mix intre rapid si distractiv.
  • Usoare, de incredere si la preturi accesibile.
  • Biciclete entry-level, cu performante care depasesc stadiul entry-level.

Technologia din spatele Bicicletelor Cannondale

  • DIAMETRELE ROTILOR potrivite perfect

Pentru hardtails XC, rotile de 29" sunt cea mai rapida alegere. Pentru a obtine cel mai bun mix intre rapid si distractiv pentru toti biciclistii, biciclete Trail sunt proiectate cu roti de 27.5 " pentru marimile XS si S, si roti de 29 " pentru marimile M, L, X si 2X.

  • CADRE OPTIMIZATE DIN ALIAJ

Linia de biciclete Cannondale Trail are cadrele concepute pentru a maximiza rezistenta, fara a creste greutatea. Cadrele bicicletelor sunt tratate la cald, la o duritate T6 dupa sudare pentru a asigura o rezistenta uniforma.

  • CONFORT

Sa optimizata si angrenaje optimizate pentru o plimbare mai confortabila.

  • SUDURI FINE

Cadrele din aluminiu sunt imbinate si sudate folosind o tehnologie moderna, care permite construirea unor cadre mai usoare si rezistente in acelasi timp, eliminand punctele slabe constatate pe cadrele de bicicleta sudate traditional.

Cannondale este unul dintre cele mai bune brand-uri din lumea ciclismului si spunem asta fara sa exageram. Indiferent de echipare, senzatia pe care o ai atunci cand mergi pe o bicicleta Cannondale este de neegalat.