Bicicletele de sosea ╚Öi ciclocross sunt cele mai bune alegeri pentru cicli╚Ötii pasiona╚Ťi de viteza ╚Öi performan╚Ťa pe asfalt sau pe terenuri cu noroi ╚Öi pietri╚Ö.
Cursierele noastre sunt ideale pentru cicli╚Ötii care caut─â biciclete rapide ╚Öi u╚Öoare pentru curse sau antrenamente. Aceste biciclete au cadre rigide ╚Öi unghiuri str├ónse, pentru a oferi o pozi╚Ťie aerodinamic─â care maximizeaz─â viteza ╚Öi eficien╚Ťa ├«n pedalare. De asemenea, oferim ╚Öi biciclete de ciclocross, care sunt construite pentru performan╚Ťe excelente pe terenuri off-road ╚Öi ├«n condi╚Ťii de vreme advers─â. Aceste biciclete au suspensii fata ╚Öi anvelope mai late, pentru a oferi o trac╚Ťiune excelent─â pe terenuri cu noroi ╚Öi pietri╚Ö.
Indiferent de stilul de ciclism, v─â oferim o gam─â larg─â de modele ╚Öi dimensiuni de biciclete de sosea ╚Öi ciclocross, precum ╚Öi accesorii esen╚Ťiale pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa dumneavoastr─â de ciclism. De la bicicletele entry-level la cele de performan╚Ť─â superioar─â, suntem siguri c─â ve╚Ťi g─âsi bicicleta perfect─â pentru nevoile ╚Öi preferin╚Ťele dumneavoastr─â.

De la clien╚Ťi:

Chiar daca stiam deja ce imi doream de la bicicleta pe care am achizitionat-o, recomand intotdeauna sa va sfatuiti si cu specialisti. Eu asa am facut si am luat cea mai buna decizie alaturi de cei de la Bikexcs, care mi-au si livrat bicicleta ciclocros dorita imediat.