Bicicletele MTB sunt cele mai potrivite pentru pasiona╚Ťii de mountain bikeing ╚Öi off-road. La BikeXcs, ve╚Ťi g─âsi o gam─â larg─â de biciclete MTB, cu o varietate de op╚Ťiuni de suspensii ╚Öi anvelope, construite cu materiale de ├«nalt─â calitate pentru a oferi performan╚Ť─â ╚Öi durabilitate pe termen lung. Fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unui model pentru ├«ncep─âtori sau pentru cicli╚Öti experimenta╚Ťi, putem s─â v─â ajut─âm s─â g─âsi╚Ťi bicicleta MTB perfect─â pentru a explora trasee off-road. ├Än plus, putem s─â v─â ajut─âm s─â personaliza╚Ťi bicicleta pentru a se potrivi cu preferin╚Ťele ╚Öi stilul dumneavoastr─â de ciclism.

Pl─âte╚Öte online ╚Öi ├«╚Ťi livram Bicicleta in Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov, montat─â ╚Öi reglat─â, ├«n MAXIMUM 2 zile lucr─âtoare!

De la clien╚Ťi:

Am cumparat o bicicleta MTB acum cateva luni si nu pot sa spun decat ca am fost extrem de multumit de ea. Am ales modelul cu suspensii full si am fost uimit de cat de bine se comporta pe teren accidentat si in zonele cu pietre/radacini. Am fost la cateva ture montane cu ea si nu am intampinat probleme.

Imi place s─â fac drume╚Ťii ╚Öi s─â explorez trasee mai pu╚Ťin cunoscute. Bicicleta pe care am ales-o este u╚Öoar─â ╚Öi robust─â, ceea ce mi-a oferit ├«ncrederea necesar─â pentru a aborda terenuri dificile. Am avut o problem─â tehnic─â minor─â dup─â c├óteva luni, cu amortizorul din spate, dar am primit un serviciu excelent de la echipa Bikexcs, care a reparat bicicleta ├«n timp util. Per total, recomand.