Bicicletele MTB sunt cele mai potrivite pentru pasionații de mountain bikeing și off-road. La BikeXcs, veți găsi o gamă largă de biciclete MTB, cu o varietate de opțiuni de suspensii și anvelope, construite cu materiale de înaltă calitate pentru a oferi performanță și durabilitate pe termen lung. Fie că sunteți în căutarea unui model pentru începători sau pentru cicliști experimentați, putem să vă ajutăm să găsiți bicicleta MTB perfectă pentru a explora trasee off-road. În plus, putem să vă ajutăm să personalizați bicicleta pentru a se potrivi cu preferințele și stilul dumneavoastră de ciclism.

De la clienți:

Am cumparat o bicicleta MTB acum cateva luni si nu pot sa spun decat ca am fost extrem de multumit de ea. Am ales modelul cu suspensii full si am fost uimit de cat de bine se comporta pe teren accidentat si in zonele cu pietre/radacini. Am fost la cateva ture montane cu ea si nu am intampinat probleme.

Imi place să fac drumeții și să explorez trasee mai puțin cunoscute. Bicicleta pe care am ales-o este ușoară și robustă, ceea ce mi-a oferit încrederea necesară pentru a aborda terenuri dificile. Am avut o problemă tehnică minoră după câteva luni, cu amortizorul din spate, dar am primit un serviciu excelent de la echipa Bikexcs, care a reparat bicicleta în timp util. Per total, recomand.