Bicicletele full suspension sunt cele mai potrivite pentru cicliștii care caută performanțe de vârf pe teren accidentat. In categoria noastra veți găsi o selecție excelentă de biciclete full suspension, construite cu cele mai avansate tehnologii de suspensie pentru a oferi confort și performanță superioare pe orice tip de teren. Cu opțiuni variate de dimensiuni, modele și caracteristici, inclusiv cadre din carbon și aluminiu, vă putem ajuta să găsiți bicicleta full suspension perfectă pentru stilul dumneavoastră de ciclism și nivelul de experiență. Bicicletele noastre full suspension sunt proiectate pentru a oferi performanțe ridicate și durabilitate pe termen lung, astfel încât să puteți explora fără restricții și să vă bucurați de fiecare traseu off-road.

Plătește online și îți livram Bicicleta in București și Ilfov, montată și reglată, în MAXIMUM 2 zile lucrătoare!

De la clienți:

Am avut o super experienta cu baietii de la BikeXcs! Dupa doua incercari esuate de a-mi cumpara o bicicleta full suspension, din cauza ca bicicletele comandate apareau pe stoc dar nu mi-au mai fost livrate, cei de la Bikexcs mi-au trimis bicicleta in doua zile. Recomand pentru promptitudine si seriozitate.

Mi-am comandat initial o bicicleta din magazinul online si s-a dovedit ca nu ma prea pricep la astfel de alegeri. Am discutat cu cei de la Bikexcs pentru a o returna (procesul s-a desfasurat super rapid) si am mers in magazinul de la Baba Novac unde am reusit sa-mi aleg bicicleta potrivita cu ajutorul lor. Multumesc inca o data!