La magazinul nostru de biciclete din București, avem o selecție excelentă de biciclete pentru copii, disponibile în diferite dimensiuni și culori pentru a se potrivi cu preferințele fiecărui mic ciclist. De la primele roți până la biciclete pentru copii mai mari, avem o varietate de modele de biciclete copii, construite cu piese de înaltă calitate și cu atenție la detalii, astfel încât să oferim copiilor dumneavoastră o experiență de ciclism sigură și distractivă. Bicicletele noastre pentru copii sunt proiectate pentru a-i ajuta pe cei mici să-și îmbunătățească abilitățile de ciclism într-un mod confortabil și sigur. Alegeți din gama noastră de biciclete pentru copii și permiteți-le copiilor dumneavoastră să se bucure de plăcerea ciclismului în aer liber.

De la clienți:

Am mers in magazinul fizic cu băiețelul meu pentru a ne uita de biciclete pentru copii.
Am fost foarte încântat de multitudinea de modele de biciclete de copii, iar cu ajutorul celor de la BikeXcs, am reusit sa aleg cea mai potrivita, ușoară si fiabila bicicleta de copii pentru baiat. Mulțumesc!

Sunt mama si recunosc ca nu ma pricep foarte bine la biciclete, mai ales la bicicletele pentru copii, la care este necesar sa primeze siguranța. Am mers in reprezentanta celor de la BikeXcs pentru a ma consulta in vederea alegerii unui model de bicicleta de copii, pentru fetița mea. Cu ajutorul acestora, am ales modelul care se pliază pe cerințele si așteptările mele si am solicitat sa-mi fie trimisa bicicleta acasă. Livrarea s-a realizat in doar o zi lucrătoare si bicicleta a ajuns in stare perfecta! Recomand.