Anvelopa MAXXIS CrossMark II 29x2.25 (57-622 mm) TR EXO 60 TPI Folding MTB

Maxxis
205,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Maxxis
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU TB96795100

Descriere

Anvelopa MAXXIS CrossMark II 29x2.25 (57-622 mm) TR EXO 60 TPI Folding MTB

Anvelopa CrossMark II îmbunătățește viteza predecesorului său și în același timp aderența în condiții intermediare. Creasta centrală legendară încă zboară pe hardpack, iar modelul actualizat al benzii de rulare oferă o frânare și viraj mai bune pe o gamă largă de condiții de traseu. O alegere excelentă dacă vrei să mergi repede peste tot. 

  • Talon: Folding
  • Caracteristica densității materialului: 60 TPI
  • PSI: 60
  • Dimensiune anvelopa: 29x2.25
  • Dimensiune roata (inch) :29
  • Utilizare: MTB, Cross Country, Enduro, All-Mountain
  • Tubeless Ready (TR)
  • Greutate: 780 g 

Tehnologii:

EXO - Un material extrem de rezistent la tăiere și la abraziune adăugat pe pereții laterali ai anvelopelor de munte. Această țesătură densă este, de asemenea, ușoară și extrem de flexibilă, asigurând că performanța anvelopei rămâne neafectată. Alegeți EXO Protection pentru traseele excepțional de stâncoase și perfide, unde șansa de tăiere și abraziune a pereților laterali este mare.

Tubeless Ready (TR) - Anvelopele fără cameră oferă ciclistului multe beneficii: capacitatea de a rula presiuni de aer mai scăzute, ceea ce îmbunătățește tracțiunea; rezistență la rulare mai mică în comparație cu o anvelopă cu cameră; și mai puține șanse de aplatizare, deoarece nu există tub. Anvelopele Maxxis Tubeless Ready (TR) oferă beneficiile unei anvelope fără cameră UST fără penalizare în greutate. Anvelopele Maxxis TR folosesc o carcasă standard și necesită utilizarea unui etanșant lichid la montare. Anvelopele Maxxis Tubeless Ready sunt singurele anvelope Maxxis aprobate pentru utilizare cu etanșanti lichizi.

Dual Compound – Doi compuși utilizați în banda de rulare a anvelopelor pentru a oferi o rezistență mai mică la rulare și o aderență sporită în viraje.

Detalii

SKU
TB96795100
Categorii
Brand
Dimensiune anvelopa
29x2.25
Dimensiune roata (inch)
29
Utilizare
All-Mountain, Cross Country, Enduro, MTB
Greutate aprox. (Kg)
0.78

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review