Gama vasta de accesorii de bicicleta,

  • Suporturi si cosuri bicicleta

In acesta categorie Bikexcs asigura o gama variata si de cea mai buna calitate de accesorii bicicleta produse de cele mai renumite branduri din domeniu. Deasemenea, comercializam si suporturi de bicicleta pentru o depozitare usoara si eficienta. Pentru transportul  cumparaturilor va putem oferi cos bicicleta de diverse marimi si calitati de la cele de rafie la cele metalice pentru orice tip de utilizare. Cos bicicleta pentru transport animale sau suporturi bicicleta pentru sprijin sunt prezente pentru a putea cumpara online aceste accesorii bicicleta.

  • Lumini bicicleta, pompe bicicleta

Gama de lumini bicicleta este foarte mare si asigura o acoperire totala a tuturor cerintelor si exigentelor utilizatorilor. Lumini bicicleta ieftine dar de o calitate exemplara dar si toata gama de pompe bicicicleta sunt prezente pentru achizitionarea online a accesoriilor dorite usor si sigur. Lumini bicicleta puternice sau lumini bicicleta ieftine se pot cumpara online cu livrare direct la domiciliu.

  • Lacate bicicleta si antifurturi bicicleta

In acest segment asiguram o gama variata de antifurturi bicicleta sigure si usoare pentru evitarea neplacerilor cauzate de furtul unei biciclete. Toate lacatele bicicleta sau antifurt bicicleta sunt produse de branduri precum Abus, Trelock sau RFR care si-au castigat notorietatea prin siguranta oferita de produsele lor.