SIS

Science in Sport – SIS este cel mai important brand de nutriție de performanță din lume. Combinând cunoștințe de clasă mondială și formulări științifice pentru a oferi soluții optime de performanță în stările de nevoi nutriționale de energie, hidratare și recuperare.

Prin programul de cercetare și inovare sunt create produse bazate pe dovezi care au un impact cu adevărat asupra performanței.

Din 1992, Science in Sport a alimentat olimpici, deținători de recorduri mondiale și campioni mondiali, de la cicliști la înotători și heptatleți la alergători.

Science in Sport este în prezent partenerul oficial de nutriție sportivă al organizațiilor profesionale de ciclism Team INEOS, Federația Germană de Ciclism și Legiunea LA. SiS este, de asemenea, partenerul altor instituții de elită de înaltă performanță din întreaga lume, cum ar fi USA Triathlon și English Institute of Sport.

La nivel global, Science in Sport alimentează peste 150 de cluburi profesioniste de fotbal și este partener de cercetare de performanță al England Football Association.

Când alocați atât de mult timp, energie și hotărâre pentru a fi cel mai bun posibil, vă doriți un partener de nutriție sportivă care înțelege cu adevărat sportul de anduranță – unul în care puteți avea încredere pentru a vă oferi cele mai bune produse și îndrumări de specialitate.

Experții SIS combină feedback-ul de la sportivii de elită și se asigură că Science in Sport continuă să fie în fruntea inovației de produse în nutriția de performanță. Pasiunea înseamnă că produsele SIS sunt cu adevărat de încredere și recomandate.

Sportivii profesioniști și olimpici au încredere în Science in Sport într-o gamă largă de sporturi din întreaga lume. O componentă cheie a acestei încrederi este abordarea SIS de a preveni intrarea substanțelor interzise în lanțul de aprovizionare și produsele finite.

 

Sunt singurul brand la nivel global care deține atât certificarea Informed Manufacturer, cât și Informed Sport Product Certification.