Biciclete in rate

Din showroom-urile noastre puteti achizitiona bicicleta preferata, in rate, fara dobanda, prin CardAvantaj si Alpha Bank. In plus, pentru magazinul online www.bikexcs.ro pe langa plata cu cardul aveti posilbilitatea sa cumparati in rate, fara dobanda, biciclete, piese de bicicleta, accesorii si echipament pentru ciclism, prin sistemul de rate, fara dobanda, de la Card Avantaj, Star BT si Bonus Card Garanti.

Pentru a beneficia de plata in rate in showroom-uri si nu numai, trebuie sa va creati un card prin CardAvantaj, Alpha Bank, Star BT sau Bonus Card Garanti. Pentru mai multe detalii, vizitati site-urile oficiale: http://www.cardavantaj.ro/, http://www.alphabank.ro, http://www.starbt.ro, http://www.bonuscard.ro.

Dupa ce ati activat optiunea cu plata in rate, la banca aleasa de dvs., puteti achitiona in rate direct din magazinele fizice BIKEXCS sau din magazinul nostru online, biciclete, accesorii si echipamente, urmand sa platiti ratele din contul dvs. de card de credit, in rate lunare egale, fara dobanda.

Numarul de rate depinde de alegerea dvs. si de optiunile disponibile la bancile mentionate.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numerele de telefon :  0731 956 126 si  0735 818 636.

Alege-ti online bicicleta preferata sau viziteaza cele 3 showroom-uri BIKEXCS din Bucuresti, de pe Str. Baba Novac 11a, Str. Nicolae G. Caramfil 34 si Bd. Lacul Tei 126-128.

 

Despre BIKEXCS

Magazinele Bike XCS au o istorie de peste 15 ani in care au comercializat si continua sa comercializeze cu succes biciclete de import de calitate superioara.

In magazinele de biciclete Bike XCS te intampina intotdeauna oameni entuziasti, priceputi si evident pasionati pana peste cap de biciclete. Pe langa biciclete, in magazinele Bike XCS gasesti piese de schimb, accesorii de cea mai buna calitate si tot ce ai nevoie pentru ca tu si bicicleta ta sa fiti in siguranta oriunde v-ati afla. Le gasiti pe toate in cele 3 showroom-uri din Bucuresti, acolo unde veti primi service profesional pentru orice tip de problema si orice tip de bicicleta si de asemenea beneficiati si de consiliere in vederea alegerii unei noi biciclete.

 Garantie pentru toate produsele !