SERVICE ACREDITAT SHIMANO, BOSCH & SRAM

Bike XCS Programul Benefit - Camp

Mergi intr-o excursie si iti trrebuie o bicicleta, copilul tau este instris intr-o tabara unde are nevoie de o bicicleta? 

Programul Benefit CAMP este sotutia propusa de noi pentru intrebarile de mai sus. Bike XCS iti ofera consutanta pentru alegerea bicicletei potrivite activitatilor tale sau ale copilului in aventura montana. In 2015 am inceput un parteneriat cu o firma care organizeaza tabere pentru copii la munte cu bicicleta. De cele mai multe ori parintii nu reuseau sa aleaga bicicleta potrivita iar copii pierdeau distractia in tabara.

Bike XCS avand showroom-urile in Bucuresti:

  • str. Baba Novac 11 sector 3 
  • str. Nicolae G. Caramfil nr. 34 sector 1

precum si prin online shop-ul www.bikexcs.ro doreste sa incheie parteneriate de cross selling cu alte companii in scopul cresterii portofoliului de clienti si diverisficarii ofertelor comerciale.

Programele care se desfasoara sub acest conceprt de cross selling poarta numele de Benefit, iar in cazul de fata este vorba despre oferirea de avantaje clientilor care cumpara pachete turistice de la organizatorul de tabere si expeditii..

Benefit Camp  va ofera si posibilitatea de a face cunoscuta oferta dvs., in randul clientilor nostrii care ar fi potential interesati de acest lucru. Prin mijloace alese de comun acord vom realiza promovarea magazinului nostru catre clientii vostri care aleg un pachet turistic unde este nevoie de o bicicleta, de exemplu taberele cu biciclete. 

Showroom-urile din Bucuresti pot deservi cu succes clientii interesati. Bicicletele, pentru orice varsta,exista pe stoc, se pot proba si acordam consulanta profesionala la achizitie. Totodata in fiecare dintre magazine avem unitati de service profesionale care pot executa operatiuni complexe de reparatii la aproape orice bicicleta. Piesele de schimb sunt de origine si exista intotdeauna pe stoc.  Online shop-ul www.bikexcs.ro se claseaza in topul magazinelor de profil din Romania si putem spune ca reusim sa livram comenzile in maxim 24 de ore in toata tara.

Ce avantaje aveti daca aderati la Benefit Camp:
  • oferim un voucher de reducere procentuala la cumpararea unei biciclete care va fi inserat in pachetul turistic vandut de voi. Acesta este un avantaj client.
  • oferim service profesional pentru bicicletele clientilor care vor fi folosite in tabara. Este un beneficiu pentru voi ca bicicletele sa fie in stare cat mai buna atunci cand ajung sa fie folosite in tabara.
  • oferim o prezentare a voastra in pagina dedicata Benefit Camp din cadrul site-ului nostru.
  • includerea de flyere cu pachetele turistice in coletele trimise de noi prin magazinul online.
  • promovarea punctuala a unei oferte turistica in cadrul Newslleter-ului nostru.
  • suntem deschisi la orice propuneri care pot aduce mai multi clienti.
Ce beneficii oferiti dvs. in cadrul acestui program:
  • pentru ca ideile voastre s-ar putea sa fie mai bune decat propunerile noastre lasam la latitudinea voastra aceste propuneri. Pe langa includerea voucerului de reducere in pachetul turistic si recomandarea Bike XCS ca magazin partener in site-ul vostru sa amplasam un banner fizic si in locatie (pensiune) pe perioada sezonului.
Orice alte propuneri sunt binevenite pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii  si pentru a pune bazele unei claborari de lunga durata.