Conditii comerciale

In acest document:

 

CONDIŢII COMERCIALE

TERMENI DE UTILIZARE

CONFIDENTIALITATE

 CONDIŢII COMERCIALE IN RELATIA CU MAGAZINUL ONLINE BIKEXCS.RO

 

Activitate desfăşurată de SC A&S 2000 COMPANY SRL prin intermediul site-ului www.bikexcs.ro se încadrează în domeniul comertului electronic si se supune legii 365/2002 cu modificările aduse prin legea 121/2006.

Comenzile efectuate de cumparatori prin intermediul acestui site implică acceptarea implicita acestor Conditii Comerciale. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste condiţii, precum şi capitolele "Termeni de utilizare si restrictii legale" si "Reguli de confidentialiţate" de mai jos.

Efectuarea şi lansarea comenzii


Toate preţurile afişate pe website-ul nostru sunt exprimate în LEI şi includ TVA.
Ptodusele afişate pe site nu includ în preţ transportul, manipularea.

Datorită volumului mare de informaţii şi a condiţiilor impuse de către producători, caracteristicile şi disponibilitatea stocurilor pentru produsele prezentate în acest website se pot schimba fără o notificare prealabilă. Fotografiile produselor din magazinul bikexcs.ro precum si specificatiile au character informative si nu prezinta angajament contractual. De asemenea stocul prezentat in magazinul online bikexcs.ro poate sa nu corespunda cu cel real. Afisarea stocurilor in magazinul online bikexcs.ro are o valoare informativa si nu este angajament contractual in momentul plasarii comenzii.

Lansarea comenzii nu se poate face decât dacă veţi confirma citirea şi implicit acceptarea acestor condiţii comerciale.
Comandarea unui produs de pe acest site necesită completarea tuturor datelor din formularul de comandă. Completarea partiala a datelor poate duce la anularea comenzi de catre personalul nostru.


După efectuarea comenzii vă vom transmite prin e-mail un mesaj de confirmare a primirii comenzii. Ȋntotdeuna veţi fi contactat (telefonic) de către un reprezentant al companiei noastre, pentru a vi se comunica disponibilitatea produselor comandate termenul de livrare precum si costul exact al transportului si manipularii. Totodata este posibil ca sa verificam daca datele introduce de dvs. In formularul de comanda sunt exacte.

Confirmarea telefonică a comenzii si acceptul clinetului pentru expediarea si plata comenzii reprezintă momentul încheierii contractului.

Prin inscrierea in baza de date SC A&S 2000 Company SRL, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai SC A&S 2000 Company SRL furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care SC A&S 2000 Company SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

Modalităţi de livrare


Atât în Bucureşti, cât şi în alte localităţi, livrarea produselor se face prin curier rapid. Din momentul in care coletul trece in custodia companiei de curierat acesta se supune regulilor de transport si manipulare specifice acelei companii.

Pretul platit pentru transport si rambursul baniilor este pretul solicitat de transportator. Pretul afisat pentru transport la plasarea comenzii este un pret informativ neavand angajament contractual. Acest pret se poate modifica functie de compania de curierat, modalitatea de plata si alti factori independent de bikexcs.ro. Magazinul nostru nu are infrastructura proprie de transport al produselor si din acest motiv apelam la firme de curierat. Aceste firme au politicile de pret proprii iar bikexcs.ro cauta cel mai bun raport pret/calitate pentru trimiterea comezilor. Cand veti fi contactat de catre un reprezentant al companiei noastre pentru confirmarea comenzii vi se va comunica si pretul exact al transportului si manipularii.

Pastrati chitanta emisa de curier atunci cand platiti ramburs pentru colet pentru a inchide facture fiscala din interiorul coletului.

Nu se fac livrări în afara Romaniei.

Termene de livrare

Termenul de livrare se ia în considerare din momentul confirmării comenzii sau, în cazul plăţii prin OP, din momentul în care avem confirmarea că suma achitată de client a intrat în contul companiei noastre.

Modalităţi de plată


numerar (integral în lei) la sediul firmei sau către comisionarul care efectuează livrarea, în momentul livrării produselor la sediul clientului

- ordin de plata – va rog mentionati acesta modalitate de plata pentru a va putea furniza contul si banca unde sa faceti transferul banilor.

 - online, cu cardul bancar direct in site. De mentionat este ca banii doar se blocheaza in contul dvs, de card, tranzactia de transfer a banilor urmand sa se faca doar dupa confirmarea telefonica a comenzii si acceptul verbal al dvs.


ramburs la primirea pachetului, nu uitati sa pastrati chiatanta de la curier pentru inchidera corecta a facturii fiscal din colet.


în rate cu cardurile de rate si numarul de rate acceptate de platforma de plata online MOBILPAY

ATENTIE: Produsele aflate in promotie sau reducere nu pot fi achizitionate in rate.

Condiţii de garanţie si conformitate


Drepturile consumatorului sunt menţionate în Capitolul III al Legii nr. 449/2003.
Coditiile de garantie si conformitate sunt mentionate in Certificatul de garantie care insoteste produsele comandate. Garantia se supune legislatiei in vigoare.


Politica de returnare a produselor


Procedura de returnare a produselor se face în concordanţă cu următoarele prevederi legale:

Ordonanţa nr. 130/31.08.2000 completată prin legea nr. 51/21.01.2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă:

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la comandă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului."

Pentru a returna un produs trebuie să notificaţi în scris acest lucru la adresa de e-mail magazin@bikexcs.ro. Vor fi luate în considerare doar cererile scrise.

Contravaloarea produsului returnat va fi înapoiată în contul cumpărătorului în maximum 30 de zile calendaristice de la data returnării sau poate fi ridicată în numerar de la sediul nostru pe baza unui act de identitate, doar de către titularul facturii de achizitie. Acceptul de retur se va comunica clientului dupa analizarea atenta a produsului returnat astfel incat sa intruneasca conditiile de retur.

Cheltuielile de returnare (curierat etc.) şi comisioanele bancare vor fi suportate de către cumpărător şi vor fi scăzute din suma ce urmează a fi returnată. In cazul in care produsul returnat nu intruneste conditiile de primire a produselor returnate mentionate mai jos se va trimite inapoi la client acesta suportand costurile de transport.

Conditii de primire a produselor returnate

Produsul returnat trebuie să fie însoţit de actele sale de achiziţie în original, facture fiscala, chitanta de la curier (daca plata a fost facuta ramburs) şi certificat de garanţie.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte (nou), inclusiv ambalajul si accesoriile aferente. De asemenea, ambalajul de transport al produsului trebuie să fie în condiţii perfecte.

In cadrul conditiilor de retur

Nu se pot returna:


- produsele care prezintă modificări fizice: lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri sau altă formă de alterare a stării originale

- produse care au fost montate sau prezinta urme de montaj.

– produse care au fost purtate sau folosite


Ne rezervam dreptul de a refuza cererea de retur în cazul în care se abuzează de dreptul de retur (retururi multiple).

Conform legislatiei în vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice.

Produsele defecte la primire


Ȋn cazul în care produsele achizitionaţe sunt nefuncţionale sau prezintă vicii de fabricaţie vor fi înlocuite cu produse funcţionale, cu condiţia notificării în scris în termen de maximum 48 de ore de la primirea produsului. Ȋn situaţia în care produsul nu mai este disponibil, fie se va înlocui cu acordul clientului, fie va fi returnată contravaloarea integrală a acestuia. Ȋn acest caz, cheltuelile de transport vor fi suportate de către bikexcs.ro
Dacă notificarea se va face după expirarea termenului de 48 de ore, produsele se vor supune procedurii de garantie (bikexcs.ro sau centre autorizate, în funcţie de certificatul de garanţie).

Acest regulament intră în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2013, pentru comenzile efectuate după această dată.
Pentru orice alte detalii suplimentare vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: magazine@bikexcs.ro.

 

 

 

 

TERMENI DE UTILIZARE SI RESTRICTII LEGALE


ATENŢIE: CITIŢI CU ATENŢIE ACEŞTI TERMENI ÎNAINTE DE A UTILIZA SITE-UL WWW.BIKEXCS.RO. UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB INDICĂ FAPTUL CĂ ACCEPTAŢI TERMENII DE UTILIZARE. DACĂ NU ACCEPTAŢI TERMENII DE UTILIZARE ("TERMENI"), NU UTILIZAŢI SITE-UL.


Utilizarea site-ului

SC A&S 2000 Company SRL vă permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe www.bikexcs.ro exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu condiţia păstrării în copii a tuturor anunţurilor privind drepturile de autor şi altor anunţuri de proprietate prezente în original. Sunt interzise: modificarea materialelor de pe acest web site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale fara acordul scris al SC A&S 2000 Company SRL. Este interzisă utilizarea acestor materiale pe un alt web site. Materialele de pe acest site sunt protejate de legera detreptului de autor (copyright). Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o încălcare a legilor drepturilor de autor şi mărcilor, precum şi a altor legi aplicabile. Nerespectarea oricăruia dintre aceşti Termeni duce automat la anularea dreptului de a utiliza acest Site şi va trebui să distrugeţi imediat toate materialele descărcate sau imprimate.


Drepturi de autor (copyright)

Conținutul site-ului bikexcs.ro este exclusive proprietatea A&S 2000 Company SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.
Folosirea fără acordul scris al A&S 2000 Company SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare


Informaţii de la utilizatori

A&S 2000 Company SRL nu doreşte să primească prin acest Site informaţii confidenţiale sau care constituie proprietatea altora. Informaţiile personale transmise A&S 2000 Company SRL în scopul primirii produselor şi serviciilor vor fi manevrate conforma prevederilor Declaraţiei de confidenţialitate A&S 2000 Company SRL. Sunt interzise publicarea şi transmiterea către sau de la acest Site a materialelor ilegale, ameninţătoare, calomniatoare, defăimătoare, obscene, pornografice sau rasiale care contravin vreunei prevederi legale.


Legăturile către Site-uri terţe

Legăturile de pe acest Site către alte site-uri sunt oferite exclusiv pentru confortul dumneavoastră. Utilizarea lor implică părăsirea acestui site. A&S 2000 Company SRL nu a verificat toate aceste site-uri terţe, nu deţine controlul asupra lor şi nu îşi asumă răspunderea pentru nici unul din aceste site-uri sau conţinutul lor. Utilizaţi site-urile terţe legate de acest Site pe propria răspundere.


Legături către bikexcs.ro


Persoanele care creează legături către site-ul bikexcs.ro trebuie să respecte normele legale în vigoare si urmatoarele reguli:

Nu poate proceda la replicarea conţinutului bikexcs.ro (doar link-ul este admis)
Nu are dreptul să sugereze că bikexcs.ro aprobă site-ul sau produsele acestuia
Nu are dreptul să distorsioneze informaţiile privind relaţia cu A&S 2000 Company SRL si bikexcs.ro
Nu are dreptul să prezinte informaţii false despre produsele şi serviciile A&S 2000 Company SRL si bikexcs.ro

Nu are dreptul să utilizeze sigla, identitatea vizuala si sloganurile A&S 2000 Company SRL si bikexcs.ro fără acordul al A&S 2000 Company SRL
Nu are dreptul să prezinte conţinut ce poate fi interpretat ca dezagreabil, jignitor sau litigios. Conţinutul site-ului trebuie să fie corespunzător pentru toate categoriile de vârstă


General

A&S 2000 Company SRL îşi rezervă dreptul de a modifica Termenii în orice moment prin actualizarea prezentului document. Recomandăm vizitarea periodică a acestei pagini pentru a verifica Termenii valabili în mod curent. Aceşti Termeni sunt obligatorii şi în cazul dumneavoastră. Unele prevederi ale acestor Termeni pot fi înlocuite prin clauze legale şi termeni desemnaţi în mod expres de unele din paginile site-ului bikexcs.ro

Acest regulament intră în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2013, pentru comenzile efectuate după această dată.
Pentru orice alte detalii suplimentare vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: magazine@bikexcs.ro.

 

 

 

 

REGULI DE CONFIDENTIALITATE

 

Prezenta declaratie va ofera informatii privind regulile de confidentialitate aplicate de A&S 2000 Company SRL prin website-ul www.bikexcs.ro precum si actiunile pe care le puteti intreprinde referitor la modul in care datele dvs. sunt culese si utilizate de catre A&S 2000 Company SRL.

Valabilitatea prezentei declaraţii de confidenţialitate

Prezenta declaraţie de confidenţialitate este valabilă pentru toate site-urile şi domeniile aflate în proprietatea SC A&S 2000 Company SRL

Tipuri de informaţii culese

Prezenta declaraţie de confidenţialitate se referă la informaţii personale, culegerea de date care nu sunt personale şi rapoarte agregate.

Informaţiile personale
sunt informaţii asociate cu numele sau identitatea dumneavoastră personală. SC A&S 2000 Company SRL utilizează informaţiile personale pentru o mai bună înţelegere a nevoilor şi domeniilor dumneavoastră de interes şi pentru a vă oferi servicii superioare. Prin site-uri SC A&S 2000 Company SRL puteţi să comandaţi produse sau servicii, să solicitaţi informaţii, să faceţi abonament pentru informari despre noutatile aparute (inscrierea in newsletter). Prin intermediul acestor pagini sunt culese date cum ar fi: nume, adresă, număr de telefon, adresă de poştă electronică, identificatori de utilizator şi parole, informaţii de facturare şi de tranzacţii, datele cărţii de credit, preferinţe de contact, studii şi locuri de muncă precedente.

Informaţiile care nu sunt personale
sunt date privind utilizarea şi funcţionarea serviciilor. Aceste date nu sunt asociate cu o anumită persoană. SC A&S 2000 Company SRL culege şi analizează aceste date pentru a evalua modul în care vizitatorii utilizează site-urile noastre. Este posibil ca acestea să folosească fişiere cookie.


Cu cine partajăm informaţiile dumneavoastră

SC A&S 2000 Company SRL nu va vinde, închiria sau concesiona altora informaţiile dumneavoastră personale.
SC A&S 2000 Company SRL nu va comunica informaţii personale nici unei alte terţe persoane fără permisiunea Dvs., decât pentru:
(i) a răspunde cererilor de informaţii autorizate corespunzător din partea autorităţilor statului;
(ii) a se conforma oricăror legi, regulamente, citaţii, sau hotărâri judecătoreşti;
(iii) a ajuta la prevenirea fraudelor sau pentru a impune sau proteja drepturile şi proprietăţile SC A&S 2000 Company SRL sau filialelor acesteia;
(iv) pentru a proteja siguranţa personală a angajaţilor SC A&S 2000 Company SRL şi a terţelor persoane aflate pe proprietăţile noastre.


Preferinţele de confidenţialitate şi anularea

SC A&S 2000 Company SRL prin wesitr-urile sale nu va folosi informaţiile personale dumneavoastră în alt scop decât cel anunţat în momentul culegerii datelor.
Pentru a anula abonamentul pentru comunicările pe care le-aţi cerut explicit, utilizaţi oricare din metodele de mai jos:

Selectaţi legătura "unsubscribe" (dezabonare) din e-mail sau urmaţi instrucţiunile incluse în toate comunicările livrate pe bază de abonament.
Reveniţi la paginile Web prin care v-aţi stabilit preferinţele originale şi urmaţi instrucţiunile de anulare
Adresaţi-vă în scris la magazin@bikexcs.ro (menţionaţi numele, adresele de e-mail şi poştală, precum şi informaţiile relevante privind înregistrările dumneavoastră).

Schimbările acestei declaraţii

Dacă apar schimbări ale clauzelor Declaraţiei de confidenţialitate SC A&S 2000 Company SRL le vom publica în acest document.

Acest regulament intră în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2013, pentru comenzile efectuate după această dată.
Pentru orice alte detalii suplimentare vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: magazine@bikexcs.ro.