Incaltaminte

On Running, brandul elvetian de alergare cu cea mai mare crestere internationala din ultimii ani, este disponibil la BikXCs cu o gama de pantofi ce ofera o noua experienta a alergarii.
Povestea On Running a inceput in luna ianuarie 2010, atunci cand o echipa formata din sportivi si ingineri au creat un pantof cu o talpa ce urma sa aiba un dublu rol: sa amortizeze aterizarea si sa sporeasca propulsia alergatorului la desprinderea de la sol. astfel a luat nastere Cloudtec®, tehnologia care avea sa devina definitorie pentru acest brand elvetian, iar de aici expresia “Run On Clouds” (“alearga Pe Nori”). Primul prototip creat în laboratorul din Zurich a avut un succes imediat, fiind premiat la cel mai important eveniment dedicat noilor branduri sportive – IsPO Brandnew.

Directia brandului este de a ajuta sportivii sa alerge într-un mod cat mai natural, fara sa le corecteze miscarea. Proprietatile tehnologiei Cloudtec® permit alergatorilor sa isi pastreze miscarea naturala, iar pantoful se adapteaza nevoilor fiecaruia, devenind astfel un partener personalizat de cursa lunga.

In prezent, produsele On Running sunt purtate de aproximativ 3 milioane de alergatori din peste 50 tari, astfel brandul ON are cea mai mare crestere din lume in universul alergatorilor. In Romania, sportivii vor putea achizitiona cele mai importante modele din portofoliul brandului, precum Cloud, Cloud X, Cloudflow, Cloudflyer, Cloudventure, Cloudflash chiar la www.bikexcs.ro

Setare Direcție Descendentă

16 Articol(e)

Setare Direcție Descendentă

16 Articol(e)