Cuvete Nukeproof Angleset +/-1 grad AS1 49IISS 1.1/8"

NUKEPROOF
529,00 Lei (TVA inclus)
NUKEPROOF
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare gratuită!
Cod produs - SKU 373771

Descriere

Cuvete Nukeproof Angleset +/-1 grad AS1 49IISS 1.1/8"

Cuvetele Nukeproof sunt prelucrate cu mare precizie pentru a oferi optimum de performanță și o lungă durată de viață în condi?·iile unui riding intensiv.

Genera?·iile anterioare de cuvete de mtb Warhead au fost revăzute, îmbunătă?·ite și dezvoltate pentru un optim de potrivire, etan?âare și performanță precum și pentru compatibilitate cu o gamă largă de standarde de dimensiuni de furcă și de cadru.

Dispunînd de rulmen?·i angulari de contact capsula?·i, cupele din aliaj de aluminiu și carcasele celor doi rulmen?·i -inferior și superior- prelucrate prin frezare asistată de calculator din aluminiu brevetat, cuvetele Nukeproof Warhead oferă echilibrul optim între o greutate mică, rezistență și durabilitate pentru performanță în orice disciplină a ciclismului.

Cuvetele Warhead sunt disponibile într-o gamă largă de op?·iuni, pentru a se potrivi foarte multor configura?·ii ale furcilor/gâturilor de furcă, incluzând întreaga gamă de tije de furcă standard (SS - 1-1/8"), tapered (TS - 1-1/8" la 1.5") și oversized (OS - 1.5"). Op?·iunile de cupe interne sau externe sunt și ele disponibile, inclusiv versiunile "zero stack" cu cupe superioare și inferioare interne.

Ca noută?·i&începând cu 2015, avem acum și op?·iunea pentru rulmen?·i ceramici pentru întreaga gamă de cuvete Nukeproof, cuvetele cu greutate redusă Trail (TR), două noi modele conice (44-56mm pentru furci standard și taper) și un nou model AS1 cu un unghi intern de 1?? pentru șturi de cadru de 1.5".

Toate modelele au un finisaj negru extrem de rezistent, anodizat, cu grafică gravată cu laser.

Caracteristici cuvete Nukeproof Warhead:

Rulmen?·i de contact angulari

Finisaj extrem de rezistent, anodizat

Cupele din aliaj de aluminiu

Capac superior de blocare conic

Compatibilă cu tijele de furcă tapered

Specifica?·ii cuvete Nukeproof Warhead AS1 49IISS:

cuvete cu unghi +/- 1 grad

1-1/8' straight steerer in 49mm headtube

Detalii

SKU
373771
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review