CROSS Bikes

Cross LTD este o companie bulgară înființată în 1995 specializată în fabricarea de biciclete. Ambele mărci - Cross și Crosser sunt mărci comerciale înregistrate pentru bicicletele și roțile noastre.

Avem o echipă de designeri care are responsabilitatea de a dezvolta o gamă largă de modele noi în fiecare an. Păstrarea identității de marcă a fiecărui model este prima prioritate a designerilor Cross. Acestea realizează acest lucru prin crearea de elaborări conceptuale, inginerie și modele grafice care sunt proprietatea intelectuală a Cross LTD.

Avem 480 de specialiști calificați implicați în procesele de management și producție și acest fapt garantează reputația ridicată a bicicletelor marca Cross în Europa.

Avem două fabrici în Montana și Vidin, unde avem zone de depozitare și hale de producție dotate cu transportoare speciale pentru construirea de biciclete. De asemenea, avem magazine de vopsire sub formă de pulbere pentru rame și roți, precum și mașini speciale de înaltă tehnologie pentru asamblarea roților.

Cross LTD produce aproximativ 250 000 de biciclete pe an. Aproximativ 98% dintre aceștia sunt exportați în principal în Germania, Olanda, Austria, Elveția, Franța, Danemarca, Suedia etc.

În gama noastră avem cele mai populare tipuri de biciclete din Bulgaria, cum ar fi Junior și MTB (26 ”, 27,5” și 29 ”), precum și cele mai bine vândute în Europa, cum ar fi bicicletele Cross, Trekking, City & Urban. Cross LTD produce biciclete pentru unele dintre cele mai renumite mărci la nivel mondial, unde produsele noastre sunt renumite prin calitatea lor înaltă. Acest lucru se datorează standardului ISO 9001 pe de o parte și componentelor pe care le folosim pentru asamblarea bicicletelor pe de altă parte. Aceste piese sunt furnizate de companii cunoscute precum SHIMANO, SRAM, SUNTOUR, SCHWALBE, KINESIS, KENDA, PROMAX, SELLE ROYAL, HERRMANS, TEKTRO, MAGIRA, SELLE ITALIA, AXA, SKS etc.

Piesele de bază pe care le folosim - rame, furci, frâne, butuci etc. sunt din aluminiu ușor. Calitatea excepțională a roților Crosser a fost câștigată prin utilizarea profilului din aliaj cu perete dublu și a mașinilor robot pentru asamblarea roților. Pictând roata și cadrul în aceeași culoare, obținem aspectul unic și complet al fiecărei biciclete.

Prin cuvintele partenerilor noștri de afaceri, marile avantaje ale bicicletelor noastre Cross sunt calitatea lor ridicată și designul original, care le oferă un aspect unic și crește interesul pentru produsele noastre.