Ceas Garmin Vivosport

  • 14 zile drept de retur

  • Livrare rapida 24H

  • Plata online securizata

  • Asistenta Clienti

Ceas Garmin Vivosport
Cod Produs:010-01789-22

Special Price 560,88 Lei

Preț Normal: 779,00 Lei

Economisesti 218.12 RON

Disponibilitate: Stoc Limitat

Garantie inclusa:

 detalii
sau

Ultima bucata

Ajunge la tine poimaine, 19 November

Plateste online: Plata Online
  • 14 zile drept de retur

  • Livrare rapida 24H

  • Plata online securizata

  • Asistenta Clienti

*imaginile prezentate sunt ilustrative si pot exista mici diferente fata de produsul real.

Descriere

Detalii

Tracker de activitate inteligent cu puls la încheietură şi GPS
Antrenaţi-vă în interior sau utilizaţi funcţia GPS integrată pentru a monitoriza cu precizie activităţile în aer liber
Include instrumente de monitorizare a pregătirii fizice, precum valoarea VO2 max. şi estimări ale vârstei de fitness
Funcţia de monitorizare a nivelului de stres pe întreaga durată a zilei vă permite să fiţi la curent cu răspunsul corpului dvs. la potenţiali factori de stres
Beneficiază de un afişaj color Garmin Chroma Display™ întotdeauna activ şi un profil subţire
Beneficiaţi de funcţii conectate2 precum notificările inteligente, LiveTrack şi altele
Durată de viaţă a bateriei3: până la 7 zile în mod ceas inteligent; 8 ore în modul GPS


Acest tracker de activitate conţine foarte multe stimulente care să vă determine să faceţi mişcare1. Deşi este suficient de compact pentru a se adapta oricărei ocazii, vívosport dispune de GPS integrat, ce permite monitorizarea precisă a activităţilor dvs. în aer liber, incluzând şi o varietate mare de activităţi pentru interior. Acesta oferă instrumente de monitorizare a condiţiei fizice şi funcţii de monitorizare a nivelului de stres pe tot parcursul zilei, inclusiv încărcări automate în comunitatea noastră de fitness online Garmin Connect™. Este pachetul complet de monitorizare a activităţii.

Sport în deplasare sau acasă
GPS-ul integrat vă oferă libertatea de a efectua activităţi în aer liber. Pe durata unei alergări, deplasări sau mers cu bicicleta, vívosport poate urmări distanţa, timpul şi viteza sau ritmul şi le poate cartografia pentru dvs. în Garmin Connect. De asemenea, este preîncărcat cu activităţi temporizate suplimentare, inclusiv antrenamente de forţă şi cardio, astfel că vă antrenaţi după cum doriţi.

Sport în deplasare sau acasă
Monitorizare zilnică a condiţiei fizice şi monitorizarea nivelului de stres
Monitorizaţi aspecte cheie ale condiţiei fizice şi ale stării de bine cu ajutorul sistemului Elevate™ de monitorizare 24/7 a pulsului de la încheietură 1. Cu ajutorul datelor de puls pe care le colectează, vívosport este capabil să estimeze valoarea VO2 max. şi vârsta dvs. de fitness, 2 indicatori ai condiţiei fizice care se pot îmbunătăţi în timp, prin exerciţii regulate. De asemenea, urmăreşte HRV (variabilitatea pulsului), care se utilizează pentru calculul şi afişarea nivelului de stres. Obiectivul este acela de a vă informa atunci când cauze fizice sau emoţionale determină creşterea nivelului de stres, pentru a vă ajuta să găsiţi o cale de a reduce această presiune.

Monitorizare zilnică a condiţiei fizice şi monitorizarea nivelului de stres
Design subţire, stil vibrant
Acest tracker de activităţi care vă va surprinde prin design-ul subţire, are incluse toate funcţiile şi tipurile de sport. Acesta nu numai că vă completează fiecare vestimentaţie şi se potriveşte oricărei ocazii, dar este perfect pentru a fi purtat zilnic, mai ales că este sigur în timpul înotului şi când faceţi duş. Ecranul tactil color întotdeauna activ Garmin Chroma Display are viteză mare de răspuns şi este suficient de luminos pentru a putea fi citit, chiar şi în lumină solară directă. Trackerul de activitate vívosport este disponibil în 3 stiluri şi 2 culori, deci alegeţi combinaţia de culori potrivită pentru dvs.

Design subţire, stil vibrant
Conectaţi-vă
După asocierea cu telefonul dvs. inteligent compatibil, veţi avea acces la o suită completă de caracteristici inteligente, care vă aduc un plus de confort şi funcţii utile la încheietura mâinii. Primiţi mesaje text, actualizări de pe reţelele de socializare, mesaje e-mail şi nu numai, localizați-vă telefonul, accesaţi comenzi pentru muzică şi utilizaţi funcţia LiveTrack pentru a permite prietenilor dvs. să vă urmărească activităţile. Cu ajutorul sincronizării automate, activităţile dvs. finalizate vor fi încărcate automat în Garmin Connect.

Conectaţi-vă
Partajaţi datele şi participaţi la competiţii
Sincronizarea activităţilor dvs. cu Garmin Connect nu are doar rol de stocare a datelor dvs. Garmin Connect este o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta şi pot concura prin participarea la competiţii, se pot încuraja reciproc pentru a reuşi şi îşi pot chiar partaja victoriile prin intermediul reţelelor de socializare. Garmin Connect este gratuită şi disponibilă pe web sau pe smartphone, prin aplicaţia pentru mobil Garmin Connect™.

Informații Suplimentare

Informații Suplimentare

Short Description Ceas Garmin Vivosport
COD 010-01789-22
Producator Garmin
An model 2019
Culoare Negru
GPS Da
Glonass Nu
Altimetru Da
Waterproof Da
Viteza Curenta Nu
Cadenta Nu
Calculator Calorii Nu
Senzor Puls Da
Temperatura Curenta Nu
Navigatie Nu
Autonomie Nu
Pret 779,00 Lei

Fiți primul care evaluează acest produs.

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Ceas Garmin Vivosport

Cum evaluați acest produs? *

 
1
2
3
4
5
Evalueaza
Video

Fiți primul care evaluează acest produs.

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Ceas Garmin Vivosport

Cum evaluați acest produs? *

 
1
2
3
4
5
Evalueaza